PametnoKladjenje
Flash vesti
Otpušten Rodžers, da li je Klop sledeći?

Da li se sprema žurka na Enfildu?

Posle vrelog vikenda na Ostrvu, prvi menadžer koji je platio cenu je Liverpulov, od jutros bivši, Brendan Rodžers. Siroti Brendan je otpušten putem telefona, dok se vraćao u kamp posle utakmice sa Evertonom, a kako javlja britanski Sun, Liverpul je već spremio petosobni apartman u Formbiju za “specijalnog” gosta.

Ali, kvota na novog menadžera je prilično mala, samo 1.20. Znate li ko je to? Naravno, Jirgen Klop! Naravno, oduševljenje i iščekivanje među navijačima Liverpula je neverovatno. Internet praktično gori od jutros, a videćemo šta će biti do kraja dana. Kako saznajemo, Klop je već postavio uslove, a to je apsolutna autonomija u transfer politici. To je nešto što siroti Brendan nije imao, njemu je transfere mahom diktirao “stručni bord” Liverpula. Koji su to promašaji svi znamo, pošto su u poslednje dve godine “spiskali” 300 miliona evra na praktično osrednje igrače.


Taman kada smo pomislili da od Kerola, El Hađija Diufa, Laneta Jovanovića, Rajana Babela, Robija Kina i Akvilanija prosto nije realno da može gore, uprava Liverpula nas je lagano demantovala u ove dve godine.

Bacalo se i bacalo, ove godine se potrošilo 47 miliona na Bentekea i 41 milion na Firmina. A prošle? Pa, može i gore, tu su bili Baloteli za 20 miliona, a to je čovek koga realno ne biste uzeli u svoj tim čak ni da vam plate 20 miliona jer biste ih ionako potrošili na njegovu platu, zatim Moreno za 15 miliona, Lovren za 30 miliona (da, jeste, Lovren za 30 miliona), Marković za 25 miliona, Oriđi za 12 miliona, Emre Kan za 12 miliona i Lalana za čak 31 milion. Posle ovoga vam sigurno pada na pamet, za trećinu tog novca su mogli da kupe celu srpsku ligu i odaberu 11 igrača, ne bi bili gori od navedenih.

Čelzi je jutros objavio da Murinjo ima apsolutnu podršku borda, mada nezadovoljstvo među navijačima raste iz dana u dan. Nekada harizmatični portugalac navukao je gnev navijača jer se više ne ponaša kao nekad, uvek je on bio na granici interesantnog i bezobraznog, ali od odstranjivanja lekara Eve Karneiro stvari su krenule prilično loše po Čelzi kao i po Murinjov autoritet.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *