PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS za dupliranje novca!

Norveški dabl za duplianje novca. Danas od 16:00h čaosva su na programu utakmice norveškog prvenstva nižih liga gde su se dve utakmice baš izdvojile. Pogledajte o kojim utakmicama je reč...

Norveški dabl za duplianje novca! Danas od 16:00h časova su na programu utakmice norveškog prvenstva nižih liga gde su se dve utakmice baš izdvojile. Evo o kojim utakmicama je reč.

NORWAY: Division 2 – Group 2

Honefoss vs Elverum 2 @ 1,60

Šta reći za goste na ovom meču sem da su surovi prema svojim protivnicima. Od početka prvenstva nisu primili gol, a postigli su neverovatnih 22 na 6 odigranih utakmica. Logično sa ovakvim skorom su prvi na tabeli sa maksimalnim brojem poena 18. Jedini kiks koji su imali od početka sezone je poraz u kupu, što i nije neki hendikep.

Tako da ovde ne treba mnogo trošiti reči o tome ko je favorit i šta očekivati na ovom meču. Sve sem pobede gostiju bi bilo veliko iznenađenje.

NORWAY: Division 2 – Group 3

Vidar vs Sola 1 @ 1,40

Vidar takođe od početka sezone igra fenomenalno i na pet odigranih mečeva je zabeležio 4 pobede. Kad igraju kod kuće su mašina za postizanje golova. Na tri utakmice kod kuće koje su odigrali, postigli su 12 golova, a primili samo 2.

Tako da i na ovom meču pobednik ne bi smeo da se dovede u pitanje i sve sem pobede domaćina bi takođe bilo veliko iznenadjenje.

Sve navedeno nam nameće da je ovo jedan odličan dabl za dupliranje novca.

Honefoss vs Elverum 2 @ 1,60

Vidar vs Sola 1 @ 1,40

Ukupna kvota: 2,24


Hrabriji mogu da probaju i sledeće kombinacije:

Honefoss vs Elverum 2&2+ 

Vidar vs Sola 1&2+


Ovu kombinaciju možete da probate za manji ulog, definitivno je vredna rizika

Honefoss vs Elverum GG (ne) @ 2,75

Vidar vs Sola GG (ne) @ 2,62

 

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *