PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS za danas prognozira HOLANĐANE

Optimus i Almir u odličnoj formi, da li će je nastaviti i večeras?

Dve prethodne analize su prošle odlično i naravno donele su profit.

Predlog za dansku ligu možete pogledati ovde.

Predlog za norvešku ligu možete pogledati ovde. 

Takođe možete pogledati trenutnu statistiku OPTIMUSA na sledećoj strani.

Statistika OPTIMUSA

Danas analiziram utakmicu holandskog prvenstva, tj. borbe za ulazak u viši rang. Na programu su četiri utakmice polufinala play-offa. Jedan od mojih omiljenih klubova iz holandske druge lige je svakako Almer, koji nam je i više puta doneo odličan profit, u prošlom kolu sam analizirao i meč protiv Emena.

Danas već imaju dosta ozbiljnijeg protivnika, Viljem 2, koji takođe ne želi da ispadne iz prve lige. Od linije ispadanja ih je delio samo jedan bod, ali na kraju nisu uspeli i sad moraju svoju šansu za opstanak da traže u dvomeču sa odličnom ekipom Almira.

Almir je odigrao poslednjih 4 meseca iz snova, a od 26.02.2016. godine su doživeli samo jedan poraz. Atmosfera u ekipi je više nego odlična i sa nestrpljenjem iščekuju večerašnji meč pred svojim navijačima. Stadion će sigurno biti rasprodat i navijanje će biti vrhunsko, kakvo i zaslužuju igrači Almira za pružene partije.

Viljem 2 je sve samo ne u formi, izgubili su pregršt mečeva (7 od 9), što možete videti na slici ispod.

Willem 2

 

Možda sam i subjektivan što se domaćina tiče ali mi deluje da će i danas biti favoriti, ali kladionice tako ne misle tako, pa je kvota na domaćina skočila sa 2,75 na 3,50, dok je na goste sa 2,30 pala na 2,05. Ali ja znam za koga ću navijati večeras.

Što se povreda i suspenzija tiče, Almir je maltene kompletan, faliće im samo Braken koji je odigrao 10 utakmica i postigao 5 golova, dok je Viljem 2 u većim problemima. Večeras neće moći da računaju na sledeće igrače: Braber (25/0 m), Heerkens (10/0 d) (obojica suspendovani), Frank van der Struijk (30/0 d), Ogbeche (4/1 f).

Što se moje prognoze tiče, najrađe bih igrao na pobedu domaćina koja plaća odlično 3,50 i čak i da ne prođe, oprostio bih im, zato što su svaki put kad smo igrali na njih doneli profit, ali to je subjektivno. Najrealnija situacija na ovom meču mi je da će i Almir i Viljem 2 postići barem po gol, pošto je u većini slučajeva Almer dao mnogo golova ali je i gotovo na svakom meču i primio po neki gol. Tako da verujem da će večeras biti golova na obe strane. Moj predlog je da se ovde odigra GG3+ i što je dobro ova igra plaća 2,05, što je više nego odlično s obzirom na situaciju.

Srećno svima večeras i navijajmo za Almer 🙂 

Related Posts

1 Comment

  1. javor5

    Slažem se sa GG3+ lepa kvota.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *