PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS za danas analizira DANCE!

U danskoj ligi se borba za drugo i treće mesto baš zakuvava i u igri za ta dva mesta su četiri ekipe. Obavezno pogledajte analizu Optimusa za današnji meč koji počinje od 18:00h

Danas su na programu tri utakmice danskog prvenstva i jedna utakmica mi je baš zapala za oko, evo i zbog čega.

DENMARK: Superliga 18:00h

Sonderjyske vs Viborg

U danskoj ligi se borba za drugo i treće mesto baš zakuvava i u igri za ta dva mesta su četiri ekipe. Trenutno u najboljoj poziciji je i današnji domaćin Sonder, koji dočekuje Viborg koji više nema ambicija. Takođe kad se uzme u obzir da glavni pratilac igra meč protiv Kopenhagena, za očekivati je da će dati sve od sebe da pobede i da se nadaju kiksu Alborga.

Takođe sledeće kolo idu u goste još jednom kandidatu za drugo i treće mesto, ekipi Midjulanda. Pored ovog gostovanja, čeka ih i još jedno teško gostovanje u poslednjem kolu protiv Brondbija, ali do tada stvari mogu već i da se reše ukoliko pobede sva tri meča koja igraju pred svojim navijačima, uključujući i ovaj danas.

Sonder nema nekih većih kadrovskih problema, nedostajaće im za ovaj meč Absalonsen 27/11 i Musman 16/0, dok Viborg neće moći da računa na sledeće igrače: Raska 24/0, Deblea 22/5 i Akharaza 16/3.

Sonder je poslednih 5 utakmica odigrao odlično, zabeležio je 4 pobede i jedan remi uz gol razliku 11:5.

Ovo je odlična prilika da Sonder mirno dočeka sledeći duel u gostima protiv Midjulanda, tako da verujem da će dati sve od sebe da na ovom meču osvoji sva tri boda.

Kvota na pobedu domaćina je odlična 1,80, a verujem da će padati do početka utakmice. 

Related Posts

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *