PametnoKladjenje
Optimus
Optimus napada Englesku – današnji predlozi 19-03-2016

Optimus napada Englesku - obavezno pogledajte analize utakmica sa ostrva.

Počećemo sa Premier Ligom. Tamo nas čeka dosta utakmica ali sam ja izabrao Lester, kao jednu od mojih omiljenih ekipa.

Crystal Palace vs Leicester

Lester je ove sezone pokazao da nije običan tim i jedan je od glavnih konkurenata za osvajanje titule. Iskreno to bi bio neverovatan poduhvat. Lester će poslednja četiri kola imati jako težak raspored tako da će na utakmicamam kakva je ova morati da da svoj maksimum i da ne dozvoli protivnicima bodove.

Kristal Palas je solidna ekipa, ali ne i dovoljno jaka da pobedi Lester. Ruku na srce Lester sve više oseća breme favorita ali se odlično drži. Danas je takođe favorit na ovom meče.

Za svaki slučaj se ovde treba ograditi, pa je moj predlog viner 2 koji plaća 1,85.

Bristol City vs Bolton

Bolton je svoje takmičenje završio i za sad samo matematički nije ispao iz lige. Dok sa druge strane Bristol ima odličnu priliku da protiv davljenika na svom terenu uzme sva tri boda i još više pobegne od zone ispadanja.

Bristol je na poslednjih pet mečeva bio solidan 2-1-2, dok je Bolton u gostima katastrofa 0-1-4 sa primljenih 11 golova.

Povrede i suspenzije:

Bristol City: Mark Little (23/0 d, pod znakom pitanja), Korey Smith (31/0 m, gotovo sigurno neće igrati), Arnold Garita (0/0 f), Ben Gladwin (1/0 m)

Bolton Wanderers: Jay Spearing (22/2 m, gotovo sigurno neće igrati), Emile Heskey (22/2 f), David Wheater (19/1 d), Ben Amos (32/0 prvi golman), Dorian Dervite (22/1 d), Max Clayton (8/0 f), Tom Eaves (0/0 f)

Sve sem pobede Bristola na ovom meču bi bilo veliko iznenadjenje. Kvota na pobedu domaćina je 1,80.

Burnley vs Wolves

Povrede i suspenzije:

Burnley FC: Michael Duff (23/0 d, pod znakom pitanja), Ashley Barnes (0/0 f), Lukas Jutkiewicz (5/0 f), Matt Gilks (0/0 g), Chris Long (10/0 f)

Wolverhampton: James Henry (31/7 m, prvi strelac), Ethan Ebanks-Landell (21/1 d), Mike Williamson (0/0 d), Dave Edwards (23/4 m, drugi strelac), Nouha Dicko (5/0 f), Jordan Graham (11/1 m), Razak Boukari (0/0 m)

Jasno je ko je na ovom meču favorit, naravno Burnley. Vukovi teško mogu da se pomere dalje od sredine tabele, još ako se uzme da u gostima im baš i ne cvetaju ruže, a da sa druge strane Burnley ljubomorno čuva prvo mesto i da za sad ima prednost od 4 boda, siguran sam da ovde ne bi smelo da bude problema za novog premierligaša.

Kvota na pobedu domaćina je korektnih 1,65.

Fleetwood Town vs Barnsley

Povrede i suspenzije:

Fleetwood Town: Nathan Pond (14/0 m, pod znakom pitanja), Bobby Grant (31/8 f,prvi strelac), Antoni Sarcevic (32/3 m), Danny Andrew (8/0 d), Brendan Moore (0/0 g), Vamara Sanogo (1/0 m), Bob Harris (1/0 d)

Barnsley: James Bree (17/0 m), Aidy White (4/0 m), Ryan Williams (5/0 m)

Možemo videti da Flitvud i dalje ima velikih problema sa povredama. Barnsley igra dosta dobro u poslednje vreme, prošlo kolo sam ih izbegao pošto su već dosta utakmica zaređali sa pobedama, tako da verujem da će sad da se vrate u staru seriju nepobedivosti.

Kvota na goste je po mom mišljenju prevelika bez razloga. Tako da ću ja za ovaj meč da predložim kao i za Lester jedan viner 2 koji plaća odličnih 1,9.

Millwall FC vs Sheffield Utd

Povrede i suspenzije:

Millwall FC: Jed Wallace (12/1 m, napustio klub), Tony Craig (16/1 d), Shaun Cummings (16/1 d)

Sheffield Utd: Chris Basham (34/2 d), Florent Cuvelier (4/0 m), Dean Hammond (10/0 m)(svi pod znakom pitanja), Kieran Wallace (11/0 m), Stefan Scougall (11/0 m), Martyn Woolford (21/1 m), Jose Baxter (24/4 f, suspendovan od strane kluba)

Milvol je bolje rangiran klub i sa dosta manje povreda i suspenzija. Ovo će svakako biti jako teška utakmica i po pravilu na poslednjih pet mečeva kad Šefild igra u gostima tu nema mnogo golova. Na poslednjih pet mečeva kad je Šefild gostovao bilo je ukupno 8 golova, od toga su tri dali a pet primili.

Iskreno moje mišljenje je da Milvol ovu utakmicu neće izgubiti i  da će biti mali broj golova. Kvota na viner 1 je korektnih 1,62.

Walsall FC vs Colchester Utd

Povrede i suspenzije:

Walsall FC: Jordan Cook (27/3 m), Adam Chambers (36/0 m)(obojica pod znakom pitanja), Isaiah Osbourne (0/0 m)

Colchester Utd: George Elokobi (17/2 d), Marvin Sordell (21/4 f), Alex Wynter (9/0 d), Sammie Szmodics (1/0 m), Sam Walker (0/0 g)

Kolčester je davno završio karijeru u ovom prvenstvu, dok Walsall ima priliku da izbije na drugo mesto i ne vreujem da je neće iskoristiti.

Tako da ovde bez neke preterane analize ću predložiti da se odigra na čistu pobedu domaćina koja plaća 1,75.

Leyton Orient vs Morecambe FC

Povrede i suspenzije:

Leyton Orient: Charlie Grainger (2/0 g), Paul McCallum (9/3 f), Dean Cox (14/3 m), Mathieu Baudry (31/2 d, suspendovan)

Morecambe FC: Chris Doyle (4/0 d), Andy Parrish (27/0 d), Aaron Wildig (27/2 m)(svi pod znakom pitanja), Adam Dugdale (21/0 d), Peter Murphy (7/1 m)

Slična situacija kao juče sa AUE. Leytonu su ovde bodovi baš potrebni kako bi ušao u pley off za viši rang i ovo mu je odlična prilika. Morekamb je tu gde jeste i ne može ni gore ni dole. Verovatno su i oni sami zadovoljni zlatnom sredinom.

Morekamb se više usresredio na pružanje korektnih partija kad igra pred svojim navijačima, pošto je na poslednjih pet gostovanja uspeo da uzme samo jedan bod.

Kvota na pobedu domaćina je odličnih 1,75.

Wrexham vs Chester

Slična situacija kao i na gore spomenutoj utakmici Lejton vs Morekam.

Domaćini imaju odličnu priliku da uđu u deo za Pley off za viši rang i verujem da će dati sve od sebe protiv ekipe koja i nije baš zainteresovana a i pritom je tu gde jeste, na sredini tabele, spokojna.

Kvota na pobedu domaćina je već počela da pada i sa 1,85 je pala na 1,65. 

 

 

 

 

Related Posts