PametnoKladjenje
Flash vesti
Optimus juče podbacio! Englezi nisu ispoštovali.

Optimus juče podbacio! Englezi nisu ispoštovali.

Juče je OPTIMUS, može se slobodno reći, bio jako loš. Englezi nisu ni blizu ispoštovali ono što je bilo realno. Svi parametri analiziranih utakmica su govorili suprotno ali na žalost na kraju nije tako ispalo. Ko nije pročitao analize to može uraditi ovde.

Optimus

Realna situacija je da je trebalo barem 5 utakmica da prođe. Ali se to nije na kraju dogodilo. Cvrni kartoni su malo uticali da se neki planovi pokvare, kao što je bio slučaj sa utakmicom West Ham i Burton koje su na kraju završene nerešenim rezultatom.

Niti jedna ekipa nije izgubila koja je predlagana, ali nije ni bilo puno pogodaka. Bredford je jedini uradio ono što se i očekivalo, dok je utakmica koja je po svemu sudeći trebala da bude 3 za 3 završena 0:0, ali tu je i predlagan viner1. Ali su zato svi ostali podbacili!

Nema šta, nije moguće uvek pogoditi sve, to je ipak fudbal i lopta je okrugla. Ako neko misli da analize utakmica nisu bile kako treba slobodno neka kaže.

Neki članovi smatraju da plaćaju prognoze, ali mislim da smo to davno objasnili. Cilj plaćanja članarine jeste da se ova zajednica širi, da bude što bolja, da ljudu koji ulažu svoje vreme kako bi sakupili informacije i sažvakali i napisali analize koje vam mogu biti od koristi, da dobiju i neku naknadu za svoj trud. Sve te analize su tu da vam pomognu prilikom izbora utakmica, niko ne kaže da su one sigurne, 1000 puta smo se uverili da ne postoji sigurna utakmica.

Ali analize utakmica, kao i povrede i suspenzije mnogima pomažu da se odluče ili ne odluče da odigraju neku utakmicu.

Related Posts