PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS FREE – dve analize za večeras

Kolege sa PK su objavile već nekoliko predloga i analiza za danas, tako da nisam žurio sa objavama. Našao sam dve interesantne utakmice koje ću podeliti sa vama. Verujem da će vam pomoći prilikom izbora šta odigrati i učiniti veče…

Kolege sa PK su objavile već nekoliko predloga i analiza za danas, tako da nisam žurio sa objavama. Našao sam dve interesantne utakmice koje ću podeliti sa vama. Verujem da će vam pomoći prilikom izbora šta odigrati i učiniti veče interesantnijim.

RC Lens v AC Ajaccio 20:00h 

Povrede i suspenzije:

RC Lens: Valdivia (19/1 m), Banza (15/0 f)

AC Ajaccio: Lippini (24/0 d, suspendovan), Sainati (5/0 d), Babiloni (4/0 d), Scribe (12/0 g), Videmont (22/1 m), Panyukov (18/4 f)

Ovo je utakmica od koje ne treba očekivati lepršavu igru, a kako stoje stvari, ni previše golova. Lensu je ova utakmica mnogo bitnija, nego što je protivniku. Domaćin se može pohvaliti da kod kuće jako teško gubi, što se može i zaključiti na osnovu prethodnih 15 mečeva kad igraju pred svojom publikom. Na poslednjih 15 utakmici kod kuće su izgubili samo dve.

Ajačio igra promenljivo, što je i očekivano za ekipu koja je na sredini tabele, bez izgleda da se približi promociji, a takođe ne mogu ni da ispadnu.

Ono što je zajedničko za obe ekipe, jeste mali broj golova, što primljenih, što datih. Lens na 33 utakmica ima gol razliku 33:28, dok Ajačio na isto toliko utakmica ima gol razliku 31:33

Domaćin je svakako u prednosti na ovom meču i verujem da će dati sve da pobedi, da li sam siguran u pobedu, hmmm, onako. Verujem da će se dobro pomučiti i da će utakmica biti sa malo golova. Pošto kvota nije loša, rešio sam da ipak dam prednost domaćinu, pobeda Lensa plaća duplo 2,00. Takođe ko želi može da proba i sa 1&0-2 ili 1&2-3 gde su kvote 3,80, odnosno 3,90.


Den Bosch vs Almere City 20:00h

Ovde ću biti kraći! Almere City je na poslednjih 8 utakmica pokazao apsolutnu dominaciju i osvojio 21 bod od mogućih 24 uz skor od 7 pobeda i jednim porazom. Definitivno su u ludačkoj formi i verujem da će nastaviti sa dobrim igrama.

Nakon ovog meča, imaju dve malo teže utakmice u gostima sa Bredom, a zatim kod kuće sa Jong PSV.

Almere City je obezbedio play off, tako da na ovaj meč dolazi rasterećeno. Svi očekuju pobedu Den Boša, i favoriti su na papiru.

Verujem da će ovo biti jedna otvorena utakmica gde je po meni najbolje odigrati GG&3+ koji plaća 1,70 i meni deluje kao dosta sigurna opcija. 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *