PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS danas analizira NORVEŽANE

Skandinavci su i danas na programu, danas OPTIMUS analizira NORVEŽANE. Obavezno pogledajte!

Jučerašnju analizu Optimusa možete pogledati OVDE. Juče je OPTIMUS analizirao DANCE, danas nastavlja sa severnom Evropom.

alesund10

Takođe trenutnu statistiku OPTIMUSA možete pogledati ovde.

NORWAY: OBOS-ligaen 19:00h

Asane vs Ull/Kisa 1 @ 1,80 ili za hrabrije 1-1 @ 2,90

Asana je prošlo kolo odigrala impresivno i pobedili su u gostima velikog rivala Sandnesa sa 0-2 i to iz prelaza, gde je kvota na goste bila ogromnih 5,25. Danas imaju znatno lakši zadatak protiv poslednjeplasirane ekipe Kisa, koja je u katastrofalnoj formi, sa samo 2 osvojena boda.

Poslednjih 5 utakmica Kisa nije uzela ni jedan bod, sve utakmice su izgubili.

Kisa

 

Pored katastrofalne forme, Kisa će imati još jedan veliki problem, a to je podloga na kojoj se igra današnji meč. Verovatno svi mislite da Asana igra na veštačkoj podlozi, ali baš suprotno. Igraju na prirodnoj travi, što je takođe veliki hendikep za goste.

Domaćin je apsolutno spreman za ovaj meč, nemaju ni jednu povredu i u punom sastavu dočekuju goste i verujem da će jurišati na pobedu. Domaćin se definitivno može pohvaliti odbranom, pošto su na 6 utakmica primili samo 3 gola, dok je Kisa na 6 utakmica primila 11 golova.

Iskreno sve sem pobede Asane bi bilo veliko iznenadjenje! Pobeda na Asanu plaća odličnih 1,80, dok hrabriji mogu da probaju sa malim rizikom i da odigraju iz prelaza 1-1 koji plaća odličnih 2,90 i sigurno je vredno rizika (ali za manju svotu novca).

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *