PametnoKladjenje
Optimus
Optimus analizira utakmicu brazilskog prvenstva

Optimus analizira utakmicu brazilskog prvenstva, obavezno pogledajte.

Utakmica koja se igra noćas sa početkom od 00:00h je privukla moju pažnju. A evo i zašto.

Sao Bento vs Ferroviária – 00:00h

Počećemo sa povredama i suspenzijama:

Sao Bento/SP: – za sada nema izostanaka

Ferroviária/SP: Fernando Gabriel (8/3 m, drugi strelac ekipe), Tiago Adan (7/1 f)(obojica pod znakom pitanja), Marcão (10/0 d, suspendovan), Renato Xavier (3/0 m), Rafinha (9/5 f, prvi strelac ekipe)

Možemo primetiti da Sao Bento ne kuburi sa povredama i da će večeras dočekati goste u punom sastavu, kako sada stoje stvari. Dok će gostima sigurno faliti bitan odmbrambeni igrač, kao i prvi strelac ekipe. Takođe pod znakom pitanja su drugi strelac ekipe i još jedan napadač.

E sad, što se forme tiče i tu je u prednosti Sao Bento, koji je vezao dve pobede sa gol razlikom 6:0, a da pri tome na poslednjih pet mečeva nije doživeo poraz na 4. Takođe Sao Bento nije izgubio kod kuće na poslednjih 9 mečeva.

sao-bento

A sa druge strane, Ferroviária ipak nema tako dobar skor na poslednjih pet mečeva. Izgleda da im povrede i suspenzije u poslednje vreme odnose danak.

ferroviaria

Ovo će takođe biti težak meč za obe ekipe, veći motiv svakako imaju gosti, pošto je njima pobeda potrebnija, ali isto tako imaju i kadrovske probleme. Sao Bento je svakako jača ekipa i ukoliko pobedi Santos će im bežati samo 2 boda.

Kvota na domaćina je dosta velika, čak 2,40 (za hrabrije), što je opravdano s obzirom na težinu meča. Svakako mislim da je ovde najbolje odigrati Viner 1 koji plaća dosta dobrih 1,75 čisto kako biste se ogradili u slučaju nerešenog rezultata. 

Related Posts