PametnoKladjenje
Analize
OPTIMUS analiza za danas 09-06-2016

OPTIMUS analiza za danas 09-06-2016

Kopa Amerika se polako zahuktava, prvih nekoliko utakmica su bile haotično dosadne i sa jako malo golova. Međutim u međuvremenu su se strelci raspucali i postalo je interesantno i kladiti se i gledati utakmice.

Od 01:30 i 04:00 su na programu dve utakmice koje obećavaju dobru zabavu i najverovatnije i lepu zaradu.

SOUTH AMERICA: Copa América

Uruguay vs Venezuela 01:30h

Venecuela je prošlo kolo nekako izborila pobedu protiv slabe reprezentacije Jamajke. Brzo su poveli iz dosta lepe akcije i manje više to je bilo to iako su imali igrača više od 24. minuta.

Sa druge strane Urugvaj je igrao dosta dobro protiv trenutno jedne od najboljih reprezentacija – reprezentacije Meksika. Na samom početku meča su postigli autogol i tako sebi otežali utakmicu, nakon toga im se desio još jedan peh, crveni karton u 45 minutu. Urugvaj se konsolidovao na poluvremenu i sa igračem manje, tj. sa istim brojem igrača, pošto je i Meksiko ostao bez igrača u 73. minutu, te je postigao izjednačujući pogodak. Nakon toga se borba prilično rasplamsala, da bi Meksiko iskoritsio svoje šanse u 85. i 92. minutu za velikih 3:1.

Urugvaj ima popravni protiv Venecuele i ova utakmica je za njih kao finale, kao što je i rekao trener Urugvaja. Ono što je sigurno to je da Urugvaj neće moći da računa na najboljeg igrača Suareza koji je i dalje povređen, a pitanje je da li će i igrati do kraja prvenstva. Takođe zbog crvenog kartona neće moći da računaju ni na Venćina.

Trener Urugvaja najavljuje da će Suareza zameniti Rolan iz Bordoa koji je postigao 16 golova. Takođe trener Urugvaja smatra ovu utakmicu kao finale i kako je i sam izjavio zna tačno koju će postavu da izvede na teren i da veruje da ovo “finale” znaju kako će da dobiju.

Sa druge strane Venecuela je na ovo takmičenje pošla prilično oslabljena, pošto je nekoliko ključnih igrača ostalo kod kuće, kao što su:

  • César González (62/5m)
  • Ronald Vargas (22/3 m)
  • Franklin Lucena (62/2 m)

Ovo je odlučujuća utakmica za Urugvaj, tako da je za očekivati da će dati sve od sebe da ovaj susret reše u svoju korist! Kvota na domaćina odlično plaća, čak 1,85, što svakako treba probati.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *