PametnoKladjenje
Optimus
Optimus – analiza i predlog za danas 25-03-2016

Optimus - analiza i predlog za danas 25-03-2016

S obzirom da su reprezentativne obaveze i da dosta igrača je iz svojih klubova otišlo da pomogne reprezentaciji, danas neću prognozirati i analizirati više utakmica.

Kolege sa Pametnog Kladjenja su već “pokupili” nekoliko dobrih mečeva, pa ću se ja samo dodati na njihove analize i dodaću još ovaj meč.

Predlog kolega 1 možete pogledati ovde.

Predlog 2 možete pogledati ovde.

Kao i Maretingale možete pogledati ovde.

E sad, dosta sam analizirao i na kraju sam se odlučio da pored utakmica koje vuku na pobede domaćina (Barnsley, Sheffield Utd, Braintree i Gateshead koji vuče na nerešen rezultat) da ipak samo predložim i analiziram utakmicu Tranmer. Videćemo da li sam pogrešio, što sam izabrao Tranmer :)

Tranmere Rovers v Lincoln City

Što se izostanaka tiče nema dramatičnih povreda niti suspenzija, jedan igrač najverovatnije neće biti u stroju za Tranmer, dok Linkoln neće moći da računa na tri igrača, po jedan sa svakog dela terena.

Tranmere Rovers: Liam Ridehalgh (22/1 d, najverovatnije neće igrati)

Lincoln City: Jamie McCombe (7/2 d), James Caton (7/3 f), Craig Stanley (29/2 m)

E sad, kad se pogleda stanje na tabeli, jasno je kome su ovde bodovi više nego potrebni. Tranmer se bori za play off i jako je blizu da uspe u tome, dok njegov današnji protivnik nema nekih preteranih ambicija, sad više igraju za svoju dušu i platu :) Imaju 56 bodova i uživaju u sigurnoj zlatnoj sredini.

Forma ova dva tima na poslednjih pet mečeva i sama pokazuje ambicije obe ekipe.

Tranmer kod kuće na poslednjih 5 mečeva ima skor 4-0-1 sa gol razlikom 10:3, ali takođe na poslednjih 10 mečeva, kod kuće i u gostima su samo jedan izgubili, definitivno su ofanzivniji kad igraju pred svojom publikom, a vrlo tvrdi u gostima.

Sa druge strane Lincoln na poslednjih 5 mečeva u gostima 0-3-2 sa gol razlikom 8:13, dok na poslednjih 10 mečeva kod kuće i u gostima su korektni sa skorom 4-2-4, što znači da su manje više “domaćinska” ekipa.

Možemo zaključiti da Tranmer ima mnogo veći motiv da pobedi na ovom meču, kao i da igra kod kuće gde u poslednje vreme pruža jako dobre partije. Lincoln u gostima igra čvrsto ali ne baš i nešto preterano zainteresovano da pobedi.

Tako da je moj predlog ovde pobeda domaćina koja plaća 1,75.

 

Related Posts