PametnoKladjenje
Analize
Oprez na večerašnjoj utakmici brazilske lige!

Oprez na današnjoj utakmici brazilske lige! Santoš mora da da svoj maksimum kako bi ostvario povoljan rezultat.

Bra. Serie A / 14 Aug 2016, 21:00

Santos – Atletico Mineiro

Santoš je prošlo kolo doživeo poražavajući poraz od poslednjeplasirane ekipe America MG.

Za one koji nisu upoznati u dešavanja u klubu Santoš sledi nekoliko bitnih informacija:

Ze Carlos, Thiago Maia i Gabigol su i dalje na Olimpijskim igrama, dok su Alison Ferreira i Ricardo Oliveira povredjeni, s tim da je moguće da se Oliveira ipak nadje u prvoj postavi, pošto je prošli trening odradio bez većih problema.

Takođe, Vanderlei (prvi golman) kao i Lucas Lima su supendovani.

Sa druge srane Atletico Mineiro koji je u neverovatnoj formi i poslednjih 5 utakmice ne zna za poraz, takođe ima manjih kadrovskih problema. Douglas Santos i golman Ulison su na Olimpijskim igrama. Pored povređenih Huan Kanizaresa i Datola, na poslednjem meču se povredio i Luan. Ono što je dobro za ekipu Atletika je da nemaju problema sa kartonima, tako da nemaju suspendovanih igrača.

Navijače Santoša brine činjenica da je ekipa oslabljena, što zbog povreda, što zbog izostanaka zbog Olimpijskih igara. Međutim tu njihovim problemima nije kraj. Čak i kada su igrali u najboljem sastavu, Atletiko ih je pobedio.

Po svemu sudeći biće ovo jedna izuzetno teška i dramatična utakmica između dva velika rivala. Santoš će morati da da 200% kako bi uspeo da nadomesti povrede, suspenzije i izostanke kako bi ostvario povoljan rezultat protiv ekipe koja je u odličnoj formi.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *