PametnoKladjenje
Analize
OPREZ na ovoj utakmici!

OPREZ na ovoj utakmici! Obavezno pročitajte pre nego što uložite pare na bilo koji tim od ova dva.

Dosta se čudnih stvari desilo na ovoj utakmici pa smo rešili da podelimo sa vama informacije koje imamo.

GERMANY: Regionalliga Bayern 18:30

Amberg vs Burghausen

Verujemo da ste ovu utakmicu većina vas pogledali i da vam je zapalo za oko velika promena kvote. Kvota na domaćina je sa 3,60 pala na 2,80, dok je na goste porasla sa realnih 1,80 na 2,25.

Kad pogledamo tabelu, malo je reći da je i jednima i drugima pobeda jako bitna, svakom timu iz svojih razloga. Amberg se grčevito bori za opstanak, dok Burg pokušava da se dočepa pvog mesta koje mu je daleko samo 4 boda, a ostalo je tri kola do kraja uključujući i ovaj.

Kako god mi nećemo prognozirati ovaj meč, ali smo želeli da podelimo i ove informacije koje smo pronašli za vas, pošto nas je baš zanimalo zašto kvota toliko luduje.

Povrede i suspenzije:

FC Amberg: nema izostanaka
SV Wacker Burghausen: Dominik Weiß (29/1 m), Moritz Moser (30/0 d), Philipp Knochner (18/0 m) (svi suspendovani), Alexander Eiban (28/0 prvi golman), Kevin Hingerl (27/1 d), Marc Ebeling (22/1 f), Valonis Kadrijaj (23/2 f)

Apsolutno je sad jasno zašto je kvota na domaćina počela ozbiljno da pada. Gosti su prilično oslabljeni za ovaj meč.

Sad na vama je da odlučite da li želite da rizikujete i da odigrate na domaćina koji igra u punom sastavu i bori se za opstanak, protiv realno oslabljene ekipe Burg, ali i koja se bori za prvo mesto ili ćete i dalje dati veće šanse gostima. Sve u svemu jako teška utakmica, i šta god da odlučite srećno!

Naše analize za danas možete pogledati ovde:

Prvi predlog za danas

Drugi predlog za danas

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *