Real Madrid v Sevilla

Football / Spa. Copa Del Rey / Kick off: 04 Jan 2017, 21:15

Ovaj meč je već postao Public Bet, pošto će gotovo ceo svet juriti iznenađenje na ovom meču. Razlog tome je vrlo jasan, Real će na teren istrčati sa vrlo kombinovanim sastavom protiv jako dobre ekipe Sevelje.

Real neće danas računati na sledeće igrače:

Cristiano Ronaldo, Bale, Pepe, Ramos and Lucas Vaskec

Dok Sevilja neće moći da računa na sledećeg igrača Kolodziejczak

OVDE možete pogledati šta je trener Reala Zinedin Zidan izjavio pred ovaj meč.

Izjava Zinedina Zidana


Real Sociedad – Villarreal CF

Football / Spa. Copa Del Rey / Kick off: 04 Jan 2017, 19:00

Real Sosijedad je u dosadašnjem delu kup utakmica izlazi maltene sa najačim sastavom, pa su tako prethodna dva meča odigrali maltene kompletni. To je prosto neverovatno, pošto je poznato da timovi uglavnom ovaj kup igraju u mešovitim sastavima. Ova informacija dovoljno govori koliko je eusebiu ovo takmičeje bitno i koliko ga ozbiljno shvata.

Sa druge strane Viljareal je izlazio na teren sa B postavom, a mišljenje je da baš i nisu zainteresovani za prolazak u naredno kolo ovog takmičenja. Marcelino, strai trener, nikad nije pokušavao da se takmiči u ovom kupu. Viljareal igra na tri fornta, uključujući i ovaj, a ovaj im je najmanje bitan i najverovatije će ga žrtvovati.

Obe ekipe su na prilično sličnom nivou kvaliteta, a najverovatnije će ovo biti izjednačena utakmica, pošto Viljareal ima malo dužu klupu od Sosijedada. Ako govorimo i o povredama i suspenzija, Sosijedad nema povredjenih igrača, dok Viljareal neće moći da računa na Bruno Soriano i Victor Ruiz.