PametnoKladjenje
Flash vesti
Olimpijakos vs Dinamo Zagreb

Po nama čista pobeda domaćina se ovde ne dovodi u pitanje, samo je pitanje kad će odbrana Dinama popustiti.

Olimpijakos
 • Olimpijakos je doveo sebe u izglednu situaciju da se plasira u sledeći krug pobedama nad Arsenalom od 3:2, kao i prošlo kolo pobedom nad današnjim protivnikom.

  Olimpijakos u domaćem prvenstvu igra besprekorno sa 9 pobeda za redom. Drugoplasirani Panatanaikos već zaostaje za Olimpijakosom 8 poena.

  Takođe i u Ligi šampiona igra odlično kod kuće, pošto je pobedio na 5 od 6 mečeva i to ni malo naivne protivnika kao što su Mančester Junajted, Atletiko Madrid i Juventus.

Dinamo Zagreb
 •  

  Dinamo Zagreb je prošao trnovit put da bi se našao medju velikanima. Počeli su od kvalifikacija da bi se dokopali grupne faze takmičenja i već na samom stratu su naparvili veliki podvig pobedivši Arsenal. 

  Međutim nakon toga su doživeli dva poraza za redom i sad se nalaze na poslednjem mestu na tabeli. Najverovatnije će tako i da ostane osim ako ne prirede još neku senzaciju.

  Takođe Dinamo Zagreb ne igra baš najbolje ni u domaćoj ligi, pošto su izgubili poslednje dve utakmice i sad se nalaze na 3 mestu sa skorom od 7-6-2.

PK Prognoza
 • Sve prednosti su na strani domaćina u ovom meču. Odlična forma Olimpijakosa, domaća publika, odgromna želja za plasmanom u narednu fazu takmičenja kao i pobeda u gostima nad istim protivnikom nam sugerišu da ovde ne bi smela da izostane pobeda domaćina.

  Da Olimpijakos pobedi kladionice plaćaju 1,45

  Da Olimpijakos dođe iz prelaza 1,95

  Po nama čista pobeda domaćina se ovde ne dovodi u pitanje, samo je pitanje kad će odbrana Dinama popustiti.

Tag

Related Posts