PametnoKladjenje
Analize
Ozzy odličan, Oktopod polovičan

Oktopod se juče zagrcnuo Filadelfijom, iako su Flajersi bili ogroman favorit sinoć, izgubili su poslednje dve utakmice, pobeda im je bila više nego neophodna za plej-of, oni su sinoć nastavili crnu seriju od tri poraza protiv ubedljivo najslabijeg tima u…

Oktopod se juče zagrcnuo Filadelfijom, iako su Flajersi bili ogroman favorit sinoć, izgubili su poslednje dve utakmice, pobeda im je bila više nego neophodna za plej-of, oni su sinoć nastavili crnu seriju od tri poraza protiv ubedljivo najslabijeg tima u ligi. Posle odličnih igara u poslednjih petnaestak utakmica, Fili je sada izgubila tri u nizu, Pitsburg i Detroit im se može i oprostiti, ali Toronto svakako ne. Ovo je ujedno i prvi put da “lišće” nije padalo, a Flajersi iz Filadelfije imaju sada nemoguć zadatak jer ih čeka utakmica sa Pitsburgom koju moraju da pobede jer je poslednja, ali moraju da čekaju i rezultate drugih timova – Bostona i Detroita. Detroitu će svakako biti dosta teže na gostovanju Rendžerima u poslednjem kolu, a Boston večeras ima lagan posao protiv Senatora i to je po nama jedan odličan kec večeras.

Koliko su samo Flajersi uprskali sinoć, shvatiće tek večeras kada Boston pobedi Otavu i time rasprši Filadelfiji sve snove o Plej-ofu jer je ostala samo još jedna utakmica.  Zato verujemo da Boston jednostavno neće omanuti večeras. Tako da, ako vam je lakše, Filadelfija je sinoć prevarila Oktopoda, prevarila nas, ali su najviše prevarili svoje navijače i sebe. Na Filadelfijinom sajtu možete videti kako je to izgledalo. Vidi se i trenutak kada shvataju da je cela sezona bila uzalud zbog jednog gola u over-time, kao i zbog jednog lošeg pasa Simonsa kada su primili treći gol kao najgori amateri. Pogledajte ovde.

Filadelfija je Oktopodu posle dužeg vremena donela dan u minusu, mada nije tako tragično, posle više od 2000 poena u plusu, preživeće Oktopod i ovih -40 sinoć. Oktopodu je prošao drugi tip sa Rasingom i 2+ na domaćina, tako da je to ublažilo Filadelfijin fijasko.

Ozi uopšte nije bio loš juče, njegov dabl je prošao, ali mu ni analize nisu bile ništa lošije, očekivao je malo više golova između Dortmunda i Liverpula, ali je lepo namirisao Šahtjor za odličnu kvotu, dok je u Kopa Libertadores bio besprekoran. Predvideo je i Bokinu i Rasingovu pobedu sa hendikepom (doduše očekivao je to i od Viljareala) kao i da će Tevez biti strelac. Neke utakmice mu se igraju i danas, pre svega islandski kup i Prva liga Irana, pa ćemo videti kako će to izgledati do kraja. U svakom slučaju, verujemo da vam je analizama pomogao, a svojim dablom je sigurno doneo novac.

Pored pobede Bostona u NHL-u koju očekujemo večeras, verujemo i da Avr neće izgubiti na gostovanju Brestu. Kvota na Avr pada već sada, pobeda i bodovi su mu neophodni, Brest će večeras sigurno biti bez 5 ključnih igrača od kojih je jedan i najbolji strelac:

Stade Brestois: Pelé (20/5 m, drugi strelac, neizvestan), Lorenzi (25/1 d), Cuvillier (17/0 m), Adnane (24/9 f, najbolji strelac), Tié Bi (27/0 m), Perez (22/0 m)

Le Havre AC: Manzala (19/1 m), Louiserre (20/1 m)

Motivacija, kvalitet, kao i sastav tima je svakako na strani gostiju, tako da verujemo da je ovde Draw No Bet na Avr odlična opcija.

Related Posts