PametnoKladjenje
Flash vesti
Oktopod i ovog vikenda u plusu, predlozi softvera za danas

Mare je rešio sam da vam napiše članak, danas je ustao rano i ima vesti za vas: Oktopod ni ovog vikenda (još uvek) nije razočarao, mada je nešto slabiji nego inače. Iskreno, to se najviše desilo mojom greškom još u…

Mare je rešio sam da vam napiše članak, danas je ustao rano i ima vesti za vas:

Oktopod ni ovog vikenda (još uvek) nije razočarao, mada je nešto slabiji nego inače. Iskreno, to se najviše desilo mojom greškom još u petak, St Pauli je stvarno imao najmanji koeficijent sigurnosti, a ja sam greškom upisao 2+ umesto W1 u triplu, pošto sam u triplu mislio da smanjim rizik “spuštanjem” tipova, tj. Leverkuzen da bude 2+ umesto 3+, zatim Lens W1 umesto čistog keca, tako je i St Pauli trebalo da bude W1 (winer) umesto 2+, ali šta da se radi. Ko radi, taj i greši, desi se ponekad, tako da će i statistika normalno ostati takva kakva jeste. Oktopod je i ovog vikenda u plusu, manjim nego što smo svi navikli, posle 7 tipova ovog vikenda u plusu je svega 80 poena. Opet, glupo je biti nezadovoljan, Oktopus stvarno konstantno donosi profit svakog dana, a svi znamo šta je u klađenju najbitnije. Da nema minusa i po mogućstvu plus kada god je moguće.

Moram da napomenem da je Barton juče bio stvarno veliko iznenađenje za mene, iako su svi parametri bili tu, igrali su kod kuće, imali su motivaciju, gost je bio oslabljen…oni jednostavno nisu pobedili.

Mislim da su današnji predlozi softvera dosta dobri i verujem da će vikend sa Oktopusom danas biti još bolji, a objaviću ih uskoro.

Apdejtovana je i statistika Oktopusa:

statistika (2)

Svima želim puno sreće danas i nadam se da ćemo svi zajedno danas mudro odabrati parove, a Oktopod je odabrao ove: Predlozi Oktopoda za danas.

Mare

 

Related Posts