PametnoKladjenje
Prognoze
Oktopod opet ulovio plen, Dinamo pred nemogućom misijom

Dinamo dočekuje Siti u našem dablu za danas.

“Oktopod” je juče opet doneo profit i opet pogodio sve parove, dok je nas Minesota prilično razočarala jer su na svom “ledu” priredili neprijatno iznenađenje i završili svoj fantastičan niz pobeda gde su sve timove pratili sa po pet golova u mreži. Završili su i naš niz od pet pogođenih parova iz NHL-a u nizu. Sinoć su postigli samo jedan gol i izgubili sa 1-4.

Ali zato je tu bio predlog softvera koji je bio više nego dobar i “Oktopod” sada stoji na 16 pogođenih utakmica od 21 što je pravi izazov i za bilo kog tipstera.

Pošto se neki pitate kako “Oktopod” radi, verovatno jer niste pročitali članak o njemu, možete ga ponovo pročitati ovde.

A šta nas čeka danas? Opet Liga Šampiona, ali ovog puta već imamo utakmicu koju bi trebalo ozbiljno odigrati. U pitanju je naravno duel Dinama iz Kijeva i Sitija. Po nama, potpuno, ali potpuno je nerealno očekivati pobedu Dinama ovde. Siti ima kadrovskih problema, ali ima ih i Dinamo koji će večeras na teren morati bez Jarmolenka koji je najbolji strelac.

Siti će verovatno morati da igra bez Sanje (22/0) koji i dalje čeka fitnes test, ali na bekovima imaju dobre zamene, dok sigurno neće igrati Delf (12/2 m), Navas (22/0 m), poveći hendikep De Brujne (19/5), Vilfred Boni (17/4) koji je ionako Aguerova zamena i Samir Nasri (7/1 m).

Za Kiev, kao što je već rečeno, Jarmolenko (15/8, najbolji strelac) i Ribka (6/0 Golman) su neizvesni i čekaju poslednji test. Trener Dinama je izjavio da Jarmolenko verovatno neće igrati jer još uvek nije spreman, dok Antunes (14/1 d) sigurno neće igrati jer je suspendovan, kao i Morozik.

Ljudi još od sinoć bukvalno “sipaju” pare na Siti i kvota je od sinoć sa 2,35 pala na 2,10, a sigurno će padati i dalje. Nezamislivo nam je da Dinamo dobije Siti večeras, zato ćemo tu igrati DRAW NO BET (Viner igra u Mocartu) na Siti za 1,50 i to bi morala da bude sigurica dana.

Za drugi meč se selimo u Peru gde San Martin dočekuje Limu. Lima se pojačala za ovu sezonu i trenutno im jako dobro ide. San Martin je jako slaba ekipa, Lima igra odlično i kvota na goste je sa 2,90 pala na 2,10 iz očiglednog razloga:

lima

Prilično smo sigurni da Lima večeras neće izgubiti, pa vam i tu predlažemo Draw no Bet za kvotu 1,50.

To bi značilo da je naš predlog da večeras odigrate i dabl na kome prosto ne bi smelo da se desi da izgubite novac:

Dynamo Kiev v Manchester City DRAW NO BET 2 @ 1,54

San Martin v Alianza Lima DRAW NO BET 2 @ 1,55

—————————————————————————

Ukupna kvota: 2,38

Pomenućemo i drugi meč Lige Šampiona, gde PSV dočekuje Atletiko. PSV nije ni malo naivna ekipa, izbacili su Junajted, porazili ga kod kuće, a u gostima sačuvali mrežu. Očekujemo baš tvrdu utakmicu sa dosta borbe tako da tu ne bismo prognozirali ništa.

Obratite pažnju na činjenicu da je PSV-u suspendovan najbolji strelac De Jong (23/17), a Atletiku ne igraju Parti (8/1 m), Tiago (13/1 m) i Karasko (21/3 m).

 

 

Related Posts