PametnoKladjenje
Flash vesti
Oktopod i Mare nastavili teror kladionica

Mare je juče opasno profitirao, isplatila mu se i strategija i pravo urnisanje Oktopoda koji je juče imao skor četiri od pet utakmica. Sarandi je razočarao noćas, ali možemo mu oprostiti, i softveru i Sarandiju, pošto je u predlogu softvera za prošli…

Mare je juče opasno profitirao, isplatila mu se i strategija i pravo urnisanje Oktopoda koji je juče imao skor četiri od pet utakmica. Sarandi je razočarao noćas, ali možemo mu oprostiti, i softveru i Sarandiju, pošto je u predlogu softvera za prošli vikend Sarandi prošao za kvotu 4,60.

Trenutnu statistiku Oktopoda možete pogledati na ovoj stranici, kao i Maretovu Maretingale strategiju klikom na ovaj link.

Optimus je takođe juče bio u plusu, nije imao sreće kao prošlog puta, prve dve utakmice nisu išle u njegovu korist, Laval i Jihlava, ali je zato uhvatio dobre kvote na Almiru, Ploku i Aue-u koji je definitivno juče bio kec dana.

Nadamo se da će Oktopod i danas nastaviti da “hara”, a Mare je spremio malo objašnjenje za sve one koji i dalje imaju problema da vide premium stranicu preko telefona. Naime, jedini problem koji se javlja, javlja se na nekim modelima telefona (jedno 3-4% vas), kada vam stigne notifikacija i pogledate članak piše vam da samo registrovani članovi mogu videti sadržaj i vi kliknete na uloguj se i izbaci vam sledeću stranicu, na kojoj su vaši podaci:

  1. Kada vam izbaci stranicu sa vašim podacima, neophodno je da kliknete na one 3 crtice:

up1

2. Zatim na Premium info:

up2

3. Onda će vam se otvoriti ova strana i možete slobodno da kliknete na vest:

up3

4. I vidite vest:

up4

U zavisnosti od podešavanja vašeg telefona, tj. da li kešira sadržaj ili ne, ukoliko i dalje piše da niste ulogovani samo povucite prstom na dole, tj. uradite Refresh stranice i vaš telefon će shvatiti da ste ulogovani. Aplikacija je apdejtovana prekjuče, kada i sajt, pa ko još uvek nije apdejtovao, neka je apdejtuje.

Related Posts