PametnoKladjenje
Analize
Ogromna kvota na Holandiju, a evo i zbog čega!

Ogromna kvota na Holandiju, a evo i zbog čega!

Reprezentacije se poslednjih dana dosta uigravaju, pa tako i danas. Treneri konstantno mešaju postave i gledaju ko će najviše da se istakne i da zauzme mesto u prvoj postavi.

Tako smo mogli da vidimo da je Bosna protiv Danaca igrala u potpuno izmešanom sastavu i da je većina igrala na Dansku, što je bilo logično, ali na žalost se nije i srećno završilo ni po ljude koji su igrali na Dansku niti za same Dance.

Danas je slična situacija, Holandija će izmešati karte na ovoj utakmici i neće igrati dosta reprezentativaca, dok je Austrija kompletna.

Pogledate na koga sve neće računati za današnju prijateljsku utakmicu treneri obe reprezentacije:

Austria: nema povređenih, tako da se očekuje najači sastav

Holland: Daley Blind (36/2 d), Michel Vorm (15/0 g), Maarten Stekelenburg (54/0 g), Erik Pieters (18/0 d), Daryl Janmaat (27/0 d), Gregory van der Wiel (46/0 d), Stefan de Vrij (30/3 d), Bruno Martins Indi (31/2 d), Wesley Sneijder (121/29 m), Bart Ramselaar (0/0 m), Jordy Clasie (15/0 m), Ibrahim Afellay (53/7 m), Davy Klaassen (5/1 m), Nigel de Jong (81/1 m), Jürgen Locadia (0/0 f), Klaas Jan Huntelaar (76/42 f, drugi strelac ekipe), Arjen Robben (88/30 f), Eljero Elia (27/2 f), Robin van Persie (101/50 f, prvi strelac ekipe), Jeremain Lens (31/8 f)

Austrija je poslednji put pobedila reprezentaciju Holandije davne 1984. godine. Dok su na poslednja 4 međusobna susreta poraženi, a svaki put su primili minimum 3 gola, što bi značilo da je na prethodnim susretima bilo dosta golova i uglavnom je prolazila igra GG3+

Austria vs Holland

Kao što se može videti, ove dve reprezentacije nisu ukrstili svoja koplja poslednjih 5 godina, tako da je danas sve moguće. Videćemo da li će Holandija bez realno pola reprezentativaca pobediti, najverovatnije, kompletnu reprezentaciju Austrije ili će Austrija konačno uspeti da pruži dostojan otpor i izbori ako ništa drugo barem nerešen rezultat sa uvek neugodnom reprezentacijom Holandije.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *