PametnoKladjenje
Analize
Odlične analize i bitne informacije 18/11/2016

Odlične analize i bitne informacije 18/11/2016

Lorient – Monaco

Fra. Ligue 1 / 18 Nov 2016, 19:00

Monaco ove sezone pruža odlične partije, što se može videti i po njihovoj poziciji na tabeli, dok sa druge strane Lorient će se najverovatnije boriti da ne ispadne iz lige.

Kako stoje stvari, teško da će bodovo moći da traži na ovom meču. Pored toga što je Monako mnogo ozbiljnija ekipa od njih, domaćin će imati i velike kadrovske probleme:

Povrede i suspenzije:

Lorient neće moći da računa na sledeće igrače: B. Lecomte (G 12/0 prvi golman ekipe), M. Ciani (D 8/0), W. Mesloub (M 10/0), M. Mara (A 7/0), E. Koffi (A 4/0), J. Cabot (M 6/1), I. Ben Khémis (M 2/0).

Monaco neće moći da računa na sledeće: João Moutinho (M 9/1) – već duže vreme odsutan, A. Touré (D 5/0), N. Dirar (M 3/0).

Monoku se vraća bitan odbrambeni igrač: Glik (D 11/3)

Monako je na poslednje 3 utakmice postigao 13 golova i pružaju odlične partije, a sa druge strane kao što se može videti domaćin je u velikim problemima, tako da očekujemo pobedu Monaka na ovom meču.


Wolfsburg II – Eintracht Braunschweig II

Ger. Regionalliga / 18 Nov 2016, 17:00

Pre početka sezone Wolfsburg II je bio glavni kandidat za osvajanje titule, medjutim nisu pružili partije kakve su se očekivale od njih.

Danas konačno mogu da računaju na sve igrače, sem na kapitena Klamta, a treneru će biti na raposlaganju svi ostali igrači, tako da se očekuje da na teren istrči najjači sastav.

Wolfsburg II kod kuće pruža odlične partije i ima skor 5-1-1.

Po nama Braunschweig II nije dovoljno jaka ekipa da zaustavi Wolfsburg II u novom pohodu na tri boda pred svojim navijačima. Tako da na ovom meču očekujemo pobedu domaćina.


Emmen – Cambuur

Netherlands / 18 Nov 2016, 20:00

Nešto čudno se dešava sa ovom utakmicom, pošto je kvota na goste abnormalno pala. Početna kvota na Cambuur je bila 2,70 a sad je već pala na 2,10.

Pokušali smo da nadjemo razlog ovolikom padu kvote, a jedino što je moglo da nam se učini kao razlog je činjenica da Emmen danas neće moći da računa na dva bitna kreatora igre sredine terena.

Emmen danas neće moći da računa na kapitena Sander Rozema koji je povredio koleno, a Henk Bos se razboleo.

Ovo je daleko od sigurne utakmice, ali smo hteli da podelimo sa vama razlog ovolike promene kvote.

Tako da je ovo jedna od utakmica gde je moguće trežiti iznenadjenje na pobedu gostiju.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *