PametnoKladjenje
Analize
Odlična kvota (3,50) u večerašnjem meču! Ne propustite!

Odlična prilika na pobedu gostiju koja plaća čak 3,50, dok Viner (Draw No Bet) ne bi smeo da omaši za kvotu 2,30 u duelu najgoreg napada i najbolje odbrane koja je na 10 mečeva primila samo 5 golova, a od…

Odlična prilika na pobedu gostiju koja plaća čak 3,50, dok Viner (Draw No Bet) ne bi smeo da omaši za kvotu 2,30 u duelu najgoreg napada i najbolje odbrane koja je na 10 mečeva primila samo 5 golova, a od toga tri na jednoj utakmici koju je rešila u svoju korist sa 4-3.

Domaćin ne može da pronađe igru posle finansijske krize, a gosti imaju ogroman motiv da vikend dočekaju na prvom mestu koje vodi u viši rang.

Vrlo zanimljiv meč u Argentini se igra noćas, gde Santamarina dočekuje Gimnaziju Huhuj. Gostima mnogo treba pobeda, sledećeg vikenda igraju kod kuće protiv lidera na tabeli pa imaju odličnu priliku da se osame na vrhu. Trenutno zaostaju 4 boda za mestom koje promoviše u viši rang, današnjom pobedom bi bili na samo jedan bod od tog mesta, a kritičnu utakmicu igraju kod kuće gde dočekuju trenutnog lidera.

Gimnazija u ovaj meč ulazi u odličnoj formi, tri pobede za redom i pet utakmica bez poraza, a nisu primili gol na poslednja četiri meča. Takođe, imaju i ubedljivo najbolju odbranu u ligi, na 10 mečeva su primili samo pet golova, od toga čak tri u jednoj utakmici, kada su pobedili 4-3 protiv Boke.

Santamarina je sezonu počela vrlo korektno, ali su u međuvremenu izgubili (rasprodali zbog finansijske krize) gotovo ceo prvi sastav i trenutno je tim sastavljen uglavnom od podmladka i rezervi. Ne ide im baš najbolje, u poslednjih pet mečeva imali su tri vezana poraza i jednu pobedu, za koju ne znaju već četiri meča u nizu. Takođe, napad im je jalov, samo 7 golova na postignutih na 10 mečeva, tako da je mala verovatnoća da će takav napad slomiti odličnu odbranu gostiju. Santamarina nema šanse za promociju, a gledajući prethodne utakmice, ni jedan ni drugi tim nema izostanaka, uz napomenu da će gostima faliti napadač Martin Mičel koji je odigrao sve utakmice, ali postigao samo jedan gol na devet mečeva, tako da teško da je to “kraj sveta” za goste.

Iz nekog razloga Huhuj je autsajder u ovoj utakmici. Kvota je ogromna, čak 3,50, tako da je i Viner jako dobar, čak 2,30. Naš predlog je naravno Viner (Draw No Bet) na goste, ne vidimo kako jalovi domaćini mogu da savladaju najbolju odbranu u ligi, a kamoli da ih pobede. Pobeda gostiju nije toliko sigurna, ali je sigurno duplo izvesnija nego pobeda domaćina, gosti imaju veliki motiv, tako da oni hrabriji mogu da rizikuju i za odličnu kvotu 3,50. Meč se igra noćas u pola 2 ujutru.

Related Posts