Poštovani koirisnici i posetioci portala PametnoKladjenje, želimo da vam se predstavimo. Ko smo mi i čime se bavimo?

Portal PametnoKladjenje je prvenstveno namenjen korisnicima koji su svesni da nameštene utakmice i dojave na portalima i Facebook straname ne postoje!

Mi smo tim ljubitelja fudbala, kladionica, a prvenstveno uživaoci dobrih utakmica. Dosadile su nam priče o nameštenim mečevima i prodaje tipova preko Fejsbuka, čak smo i napisali članak o tome kako vas varaju na raznim portalima i Fejsbuk stranama, taj članak možete pročitati OVDE!

Na našem poratlu možete naći isključivo korisne informacije iz sveta fudbala koje vam u mnogome mogu pomoći prilikom izbora opklade. Mi ćemo vam svakog dana postavljati činjenice dana, povrede i suspenzije, h2h statistiku, analize utakmica, kao i pad kvota.

Prva ideja je bila da sve radimo besplatno i da se portal ne naplaćuje, medjutim tako nismo održivi! Zato smo odličili da naša cena bude simboličnih 4.00€ mesečno ili 490.00 rsd.

Uputstvo za plaćanje članarine možete pogledati OVDE

U svakom trenutku možete pogledati našu prolaznost OVDE

Donacije za sajt baš i nisu urodile plodom, pa smo tako bili prinudjeni da neke stavri na portalu zaključamo, kako bi korisnici koji cene naš rad na taj način uplaćivali mesečnu članarinu i održali nas aktivnim.

Da biste postali korisnik portala koji želi da plaća članarinu na portalu, potrebno je da se registrujete na sajtu i da uplatite članarinu.

REGISTRACIJA