PametnoKladjenje
Prognoze
NHL: NY Islanders v Ottawa Senators

Ajlendersi su bili odlični tokom sezone, međutim u poslednjih 7 utakmica su se ozbiljno opustili. Bili su na trećem mestu ali su izgubili čak četiri meča u nizu, a čak 6 od poslednjih 7 i od svog sigurnog trećeg mesta…

Ajlendersi su bili odlični tokom sezone, međutim u poslednjih 7 utakmica su se ozbiljno opustili. Bili su na trećem mestu ali su izgubili čak četiri meča u nizu, a čak 6 od poslednjih 7 i od svog sigurnog trećeg mesta za plej-of došli su do toga da su plasman u isti delimično doveli u pitanje. Filadelfija se ne smiruje, od onog našeg singla na Fili kada smo izgubili, oni su vezali skoro sve pobede, dobijali u gostima kao autsajderi i ušli na mesto za plej-of (šta ti je naša sreća, očekivali smo njihovu seriju ako se sećate pre 3 nedelje, međutim baš tu prvu utakmicu kada smo igrali na njih i kada su igrali protiv realno najslabijeg protivnika – su izgubili, a posle toga sve pokidali). Sada Fili prati Ajlenderse i oni danas moraju da se uozbilje. Ako je Ajlendersima neka uteha, gubili su od ozbiljnih ekipa, imali su nesreću da im se vežu mečevi protiv Vašingtona, Pitzburga, Filadelfije, Dalasa i Nešvila. Njihov današnji protivnik je sigurno demotivisan, sinoć su kod kuće poraženi od Vašingtona i Senatorima su kao sveća ugašene sve nade za plej-of. Ajlendersi moraju da iskoriste to i pokrenu svoju seriju i pomere se sa pretposlednjeg mesta za plej-of.

Pobeda Ajlendersa je krajnje izvesna i njima izuzetno bitna, pa verujemo da će se truditi da utakmicu reše u regularnom toku. Opet, mudrije je “pokriti se” sa ishodom koji računa i OT i penale, za kvotu 1,70. Inače, čist kec na Ajlenderse plaća oko 2,00.

Tag

Related Posts