PametnoKladjenje
Prognoze
Crvena Krila večeras lete u plej-of

Današnji Premium predlog je odlično prošao, kao i dosadašnji Premium sadržaj, a pošto je i hokej noćas prošao kao po loju, rešili smo da pokušamo opet i našli vrlo izglednu utakmicu. Detroit je u sličnoj situaciji kao Ajlendersi juče, poslednje…

Današnji Premium predlog je odlično prošao, kao i dosadašnji Premium sadržaj, a pošto je i hokej noćas prošao kao po loju, rešili smo da pokušamo opet i našli vrlo izglednu utakmicu.

Detroit je u sličnoj situaciji kao Ajlendersi juče, poslednje plej-of mesto dele sa Filijem, što znači samo jedno – imperativ pobede u sledećih 8 utakmica koliko je preostalo do kraja prvenstva. Imaju sreće, od tih osam utakmica čak pet igraju kod kuće, počevši od večeras čak tri u nizu igraju pred svojim navijačima, a njihov trener je izjavio da serija za plejof počinje ove noći.

A prilika je svakako odlična, večeras dočekuju ranjene Kanađane koji nemaju šanse za plej-of. Večeras je sve na njima, čekaju ih direktni derbiji sa glavnim konkurentima, Filadelfijom i Pitsburgom, tako da prosto moraju ići na pobedu. Detroit večeras nema bitnih izostanaka, dok je kod Kanađana pravi stacionar. Neće igrati:  D. Desharnais (57/9 f, čeka fit test), V. Bartley (9/0 d), S. Andrighetto (37/6 f), B. Gallagher (49/18 f), (svi neizvesni), P. Subban (68/6 d), M. Barberio (30/2 d), T. Gilbert (45/1 d), J. Petry (51/5 d), B. Flynn (55/4 f), D. Carr (19/5 f), C. Price (12/93.7% Saves, golman).

Kada se sve uzme u obzir, Detroit prosto ne sme da rizikuje večeras, kod kuće imaju odličan skor u poslednjih 10 utakmica, čak 7-2-1, i večeras ne sme biti drugačije.

Obično preporučujemo igranje sa uračunatim produžecima i penalima, ali večeras je ta igra neisplativa i moramo se nadati pobedi Crvenih Krila u regularnom toku.

Pored Detroita, moramo izdvojiti i Predatore iz Nešvila, očekujemo i njihovu pobedu, ali nas plaši to što im je protivnik toliko loš da je u ovom takmičenju vezao čak 6 poraza za redom, a jednom to mora da se prekine pa nas plaši da večeras ne prirede iznenađenje, zato smo se odlučili za Detroit.

Utakmica koja se igra u najelitnijem košarkaškom takmičenju na svetu takođe privlači dosta pažnje, Indiana dočekuje desetkovane Pelikane i sve sem ubedljive pobede će biti iznenađenje. Indiana nema povređenih igrača, pobeda im je neophodna zbog pozicije na tabeli, a Pelikani dolaze bez ikakvih ambicija. Dolaze bez ikakvih ambicija, ali i bez pola tima. Večeras će im faliti: Norris Cole (45/10.6 g, neizvestan), Anthony Davis (61/24.3 f), Ryan Anderson (66/17.0 f), Eric Gordon (45/15.2 g), Bryce Dejean-Jones (14/5.6 g), Tyreke Evans (25/15.2 g), Quincy Pondexter (0/0.0 f).

Kao što smo rekli, sve sem sigurne pobede Indiane će biti iznenađenje nedelje, a verujemo da će premašiti i hendikep od 12 poena za kvotu 1,85.

Related Posts