PametnoKladjenje
Prognoze
NHL: Minnesota Wild v New York Islanders

NHL nam stvarno ide mnogo dobro, toliko da se ne sećamo kada smo NHL promašili, a u poslednje dve nedelje bilo je četiri utakmice, sinoć Kapitalsi, zatim Filadelfija, pa Čikago Blekhoks koji je uništio protivnika i Tampa. U toku je izrada…

NHL nam stvarno ide mnogo dobro, toliko da se ne sećamo kada smo NHL promašili, a u poslednje dve nedelje bilo je četiri utakmice, sinoć Kapitalsi, zatim Filadelfija, pa Čikago Blekhoks koji je uništio protivnika i Tampa. U toku je izrada naše kompletne statistike do sada, da mogu svi da vide u kojim ligama nam dobro ide, a NHL i NBA nam idu savršeno za sada.

Dugo smo razmišljali i odlučili se za ovaj meč večeras. Nismo toliko sigurni kao za prethodne, ali forma Minesote kao i prateće informacije sugerišu da bi domaćin trebalo da dobije večeras, a kvota je odlična, čak 2.40.

O čemu se radi, prevelikih izostanaka nema, Ajlendersi su tek neznatno oslabljeni:

Minnesota Wild: J. Zucker (58/12 f, neizvestan), J. Brodin (50/1 d)

New York Islanders: M. Grabovski (57/9 f), C. De Haan (55/1 d), E. Boulton (1/0 f), A. Pelech (7/0 d)

Pa u čemu je onda stvar? Šta se desilo Minesoti kada je poslednjih četiri meča bukvalno “kidala” protivnike i beležila po minimum pet golova u mreži protivnika.

minesota

Pa, baš pre te četiri utakmice Minesota je promenila trenera i dovela Džona Torčetija na mesto prvog stratega i u poslednjoj utakmici su ponizili Čikago koji je najbolji tim u konferenciji (i dalje na prvom mestu). Minesoti fali dva boda do poslednjeg plej-of mesta, a apetiti su im sigurno mnogo veći od toga da strahuju za mesto u plej-ofu. Torčeti je posebno popravio Minesotinu Power Play igru i na sva prethodna 4 meča oni su postigli barem jedan Power Play gol.

Iako je kvota na domaćina jako privlačna, odigraćemo njihovu Money Line pobedu (računaju se OT i penali) za odličnu kvotu od 1,90. Ajlendersi su malo bolji na tabeli, svega 4 boda više od Minesote, ali ne verujemo da će večeras moći da zaustave zahuktalu Minesotu koja je čak i kroz Blekhokse prošla kao brzi voz.

 

 

Tag

Related Posts