PametnoKladjenje
Prognoze
Belgijanci za plasman, Nemci na pripremi

Danas počinju prijateljske utakmice, uglavnom reprezentacije, a naučili smo da je to mač sa dve oštrice, treneri uglavnom isprobavaju razne kombinacije i taktike. Što se fudbala tiče, izdvaja se par mečeva, pre svega gde mlada Nemačka u prijateljskom meču dočekuje…

Danas počinju prijateljske utakmice, uglavnom reprezentacije, a naučili smo da je to mač sa dve oštrice, treneri uglavnom isprobavaju razne kombinacije i taktike.

Što se fudbala tiče, izdvaja se par mečeva, pre svega gde mlada Nemačka u prijateljskom meču dočekuje Švajcarce i taj meč bi morali da reše u svoju korist.

Mladi Crnogorci gostuju Malti u meču koji će verovatno dobiti, a Belgija ne bi smela da dozvoli da joj to ugrozi ambicije za dalje kvalifikacije u takmičenje, tako da verujemo da će od prvog minuta ići na pobedu protiv ubedljivo najslabijeg tima u grupi – Moldavije. Zato očekujemo njihovu pobedu još na poluvremena, prvenstveno zbog ogromne razlike u kvalitetu, a i motivaciji.

Rumuni dočekuju Litvaniju, da je meč takmičarski, bili bi prilično sigurni u rezultat 1&0-2. Rumuni su prilično tvrdi i ne postižu mnogo golova, a tako bi trebalo da bude i danas, pobeda Rumuna uz ne baš atraktivan meč, na primer golovi 0-3 jer je ipak prijateljska utakmica pa domaćin neće igrati baš tvrdo.

U Nemačkoj regionalnoj ligi  Nekarelc dočekuje Homburg kome su neizvesni prvi golman Bučolc i najbolji odbrambeni igrač Nol (18/3), a definitivno dolaze bez najboljeg strelca Hesea (21/7) i drugog napadača Šmida (6/4) koji je bio ogromno pojačanje, a kvota na domaćina je čak 3,10, dok je viner 2,10.

Utakmica će po svemu sudeći biti tvrda, gostima fale udarne igrle, pa ni dupla šansa ne deluje loše.

Ipak imajte u vidu da je ovo praktično nemačka četvrta liga i da je jako teško prognozirati (jer je kvalitet timova i igrača manje više isti) i ovo nazvati sigurnom utakmicom. Daleko je od toga, inače bi je stavili u Premium sadržaj. Ali, uzevši u obzir sve informacije, moramo se nakloniti domaćinu.

Sve u svemu, uzmite u obzir da su neke utakmice prijateljske, koje su uvek nepredvidive jer se mnogo isprobava, tako da danas ne bi trebalo rizikovati mnogo, naročito na Rumune i golove.

Related Posts