PametnoKladjenje
Flash vesti
Ne zalećite se na Horn! Value Bet!

Par stvari koje verovatno većina vas ne zna, a tiču se Austrijske Regionalne lige Istok za večeras. Kao prvo, ne zalećite se na Horn. Pre svega zato što njihov glavni pratilac First Viena nije dobila za viši rang takmičenja. Šta…

Par stvari koje verovatno većina vas ne zna, a tiču se Austrijske Regionalne lige Istok za večeras.

Kao prvo, ne zalećite se na Horn. Pre svega zato što njihov glavni pratilac First Viena nije dobila za viši rang takmičenja. Šta to znači? To znači da je Horn već automatski promovisan i ova pobeda im baš i ne treba. To naravno ne znači da neće pobediti, već da ni njima ni gostima ova utakmica ne znači mnogo i verovatno će biti dosta golova.

Priča nas vodi dalje, preko First Viene do njihovog protivnika večeras. Kao što smo rekli, čak i da Horn izgubi, a Viena dobije, to Vieni ne znači ama baš ništa jer nema licencu. Ali, večeras Viena ima interesantnog protivnika – SV Oberwart. Kvota na goste, tj. na Oberwart je 11. Zašto je value bet? Pa pre svega jer Oberwartu samo pobeda znači ostanak u ligi jer su ispod linije ispadanja, a njihovi glavni konkurenti za izlazak iz lige igraju – međusobno! Pošto je imeđu sva tri tima razlika samo po bod, nema mesta kalkulacijama jer Obervartu nerešeno ne znači ništa u bilo kojoj kalkulaciji. Da se razumemo ipak, ne očekujemo da će Viena da se skloni sa terena i pusti ih da pobede. Ali, da li gosti imaju ogroman motiv? To sigurno. Domaćinu bodovi ništa ne znače, dok Obervartu samo pobeda znači ostanak u ligi, pod uslovom da Švečat ne pobedi. Sad, zavisi, ali čak je i dupla šansa na Obervart odlična, oko 4.50, a nije loše odigrati ni Obervart sa hendikepom +2 jer ne verujemo da će ih Viena razneti večeras. Sve u svemu, Viena je mnogo bolji tim i Obervart može da spase samo činjenica da ne žele previše pobedu, ali nikako ne rizikujte neki veliki novac na ovoj utakmici. Realno je staviti jako mali ulog (2-5 eur) i nadati se najboljem.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *