Jučerašnji dan je na kraju završen na pozitivnoj nuli, što nije za neki pohvalu. Ali i takvi dani se dešavaju, sreća košarkaške utakmice su malo izvukle stvar, pošto su nas favoriti neočekivao iznenadili.

Dve košarkaške utakmice koje smo postavili nakon analiza fudbalskih mečeva su prošle i donele čist prfit od 17€, a njima su se pridružile i fudbalske analize, sa većim kvotama, kao i dabl.

Morecambe FC – Cambridge United Winner1@2,35 2:0 WIN

Gde smo očekivali iznenađenje je prošao bez većih problema, kao i Stoke koje je pobedio Kristal Palas, a dabl koji smo igrali Monako i Fejnord je vrlo lagano prošao, a pošto je i Monako bio naš izbor za IZAZOV gde je posle tog meča banka porasla na 72€.

Sva košrkaška meča koja smo igrali su sledeća:

Neptunas Klaipeda – Juventus-Lksk Utenos under 150,5@1,85 70:79 WIN

BC Spartak Pleven – Cherno More Port Varna -9,50 pobeda sa hendikepom domaćina @ 1,85 93:77 WIN

Međutim, svi favoriti su vrlo zakazali, Lajpcig je poražen od izuzetno loše ekipe, Njuka se izvukla da ne primi gol od Vukova, dok je Vitese uspeo da pored odgromne dominacije na meču u 85 minutu popusti i primi gol iz prvog šuta gostiju u okvir gola.

I na taj način nam donekle i pokvari dan, pa smo na kraju sa našim analizama završili na nuli.

Dražen Ezić koji je postao naš tipster je prošao sve tri svoje analize, pa ko ga je pratio mogao je lepo da zaradi na njegovim analizama. Bravo Dražene!

Nastavljamo dalje, uskoro stižu statističke informacije činjenice dana, h2h statistika, kao i povrede i suspenzije.