Deportivo La Coruna v Celta Vigo Winner1@1,75 0:1 Lose

Spa. First / 19 Mar 2017, 18:30

Selta će verovatno opet odmarati neke igrače i sve karte će baciti na Ligu Evrope, koja može da im omogući Evropu i sledeće godine, pošto to neće uspeti da obezbede korz prvenstvo. Tako da verujemo da se neće mnogo trošiti, a i da se navijači Selte neće ljutiti ukoliko njihov tim bude poražen, posle prolaza u narednu rundu Lige Evrope.

Domaća ekipa će sigurno ići na pobedu na ovom meču, ali ne isključujemo mogućnost nerešenog rezultata. Pa je po nama ovde najbolja igra Winner1


Udinese Calcio – Palermo GG@1,90 4:1 WIN

Ita. Serie A / 19 Mar 2017, 18:00

Odlična kvota na igru GG na ovom meču nas prosto teramo da je probamo, a razlog tome je vrlo jednostavan. Udineze na 14 odigranih mečeva na domaćem terenu, na 12 je postigao barem jedan gol, jedino nisu dali  gol protiv Rome i Lazija, a sa druge strane samo Empoli, Krotone i Bolonja nisu uspeli da daju gol Udinezeu. Palermo igra sve otvorenije i pravi dosta šansi na utakmici pa očekujemo da postignu barem jedan gol.


Dynamo Dresden – SV Sandhausen 1916 1@1,80 2:0 WIN

Ger. Bundesliga II / 19 Mar 2017, 13:30

Ukoliko Dresden danas ne pobedi, može da zaboravi na mogućnost da se bori za neko od mesta koje vodi u viši rang, tako da ćemo ovde juriti pobedu domaćina, pa ukoliko izgube, oni će izgubiti više od nas u svakom slučaju, pa satramo da je ova utakmica vredna rizika.