Jagiellonia Bialystok – Bogdanka Leczna 1@1,65 5:0 WIN

Poland / 17 Feb 2017, 18:00

Domaćin zaostaje za prvim mestom 3 boda. Dve runde ranije ove dve ekipe su imale isti broj bodova, ali je Jagiellonia da bi dva meča u nizu izgubili maksimaln broj bodova. Tako da je danas prava prilika da domaćin uzme sva tri boda. Posle dva poraza, Jagiellonia mora da se vrati na dobar put, protiv ekipe koja je predzadnja na tabeli i koja je na poslednjih 7 mečeva izgubila 5 i primili su 16 golova.

Tako da bi ovo morao da bude lagan posao za domaćina.


Kaiserslautern – SV Sandhausen 1916  Winner2@2,40 3:0 Lose

Ger. Bundesliga II / 17 Feb 2017, 18:30

Kaizerslautern je najslabija ofanzivna ekipa sa samo 13 postignutih golova na 20 mečeva, što je mora se priznati izuzetno loše, ali se ne može reći isto i za odbranu, koja je fenomenalna, čak i najbolja u ligi. Na 20 utakmica su primili samo 17 golova.

Sa druge strane Sandhausen je u boljem raspoloženju što se tiče postizanja golova, a njihova taktika se zasniva na kontranapadima. Što će najverovatnije biti ključni momenat na ovom meču, kontranapadi.

Ukoliko Sandhausen ne primi preko jednog gola od domaćina, čak postoji i dobra šansa da ovaj meč ode i u dvojku. Ovo je naravno dosta rizična utakmica pa ćemo se ovde ograditi i probati sa iznenađenjem.


FC Augsburg – Bayer 04 Leverkusen GG@1,80 1:3 WIN

Ger. Bundesliga I / 17 Feb 2017, 20:30

Augsburg je pobedio na poslednje 3 od 4 odigrane utakmice na domaćem terenu. Tako da sigurno nisu tim koga je lako pobediti kad igraju pred svojim navijačima. Ekipa su koja može lako i da primi i da postigne gol.

Lever želi da se priključi gornjem delu tabele, a u poslednjoj utakmici su pokazali i poboljšanja u svojoj igri.

Ovde je malo nezgodno prognozirati konačni ishod, ali nama kao najbolja opcija ovde deluje igra GG.


Fortuna Sittard – Jong FC Utrecht 1@1,90 4:1 WIN

Netherlands / 17 Feb 2017, 20:00

Realno susret dva davljenika, međutim od januara je domaćin dobio novog predsednika koji sipa pare u klub. A verujem da mu se dosta toga vratilo na prošlom meču, gde je Sitard sa Ajaxom odigrao 7+ i iz 2 u 1 🙂

Tuski biznismen je ozbiljno počeo da ulaže uklub. Što se pokazalo i na poslednjih 6 odigranih mečeva, gde je Sitard poražen samo jednom. Domaćin bi danas trebalo da ima najlaši posao do sad pošto igraju protiv rezerva Utrehta koji su relano izuzetno loši u gostima. Razlika u kvalitetu je velika, ali se to trenutno ne vidi po poziciji na tabeli, a nadamo se da će to večeras i pokazati.

Ovo bi trebalo da je dobra prilika da se uzme neki dinar večeras.


Kayserispor – Bursaspor 1@2,10 2:0 WIN

Turkey / 17 Feb 2017, 17:00

Kayserispor je popravio svoju formu neverovatno u poslednje vreme, igraju odlično i kod kuće i u gostima, dok sa druge strane Buraspor je ozbiljn opokvario svoju formu, a još neće moći da računa na sledeće igrače: A. Behich, B. Jović i povređenog Merter Yüce.

Po nama teško će gosti nešto bitnije uraditi na ovom meču, ali turci su to, pa je svašta moguće, ali ćemo mi ipak ostati pri favorizovanju domaćina, kome gori pod nogama, a u odličnoj su formi, pa je po nama ova utakmica ValueBet.


Mladost Lucani – Radnicki Nis 2@2,25 1:0 Lose

Serbia / 17 Feb 2017, 17:00

I za kraj jedna izuzetno teška utakmica, gde ćemo juriti pobedu gostiju, koji su po nama dosta bolja ekipa. A sad malo o samim timovima.

Radnički je doveo novog predsednika Ivicu Tončeva, koji je obećao da će se Radnički kvalifikovati za neko evropsko takmičenje. Uspeo je da dovede nekoliko dobrih igrača za srpsku ligu, kao što su Volkov, Kojić, Halihodzic, Perendija, Ilić, Živković.

Sa svim ovim igračima radnički vredi skoro 7 miliona, što je za naše prostore ozbiljna cifra.

Tako da polako počinjemo da verujemo da će Tončev i ispuniti svoje obećanje.