Nimes – Tours GG@1,80 1:1 WIN

Dražen je vrlo lepo analizirao oavj meč, tako da mi nemamo potrebu da uradimo isto, njegovu analizu možete pogledati OVDE


Dodrecht – PSV II 2@2,45 2:3 WIN

PSV II je prošlo kolo na domaćem terenu iznenadio najbolju ekipu holanske druge lige, a tako je srušio barem 70% listića tog dana, mada taj dan je bio potpuno ludački, a svi ovde ga se dobro sećamo, kad je tri utakmice došlo 7+ i tri iz prelaza iz 1u2 i iz 2u1.

Po nama je Dodreht izuzetno slaba ekipa, koja ukoliko se PSV II bude založio i pola od onog što se založio u prošloj utakmici nema šta da traži.

Ovaj meč igramo čistu dvojku, ali uz veliki oprez koirsnicima koji se budu odlučili za ovaj meč, pošto su domaćina oba njihova medjusobna susreta na domaćem terenu rešili u svoju korist.


A sad malo rizičnija igra, s obzirom da je u pitanju Telstar a svi ga dobro znamo ili smo ga bar upoznali 🙂

Telstar vs Achilles 1sh@2,05 (pobeda sa hendikepom) 1:1 Lose

Telstar smo upoznali i videli kako igra i šta rade :), a sad Achilles, hmmm šta reći za ekipu koja poslednja na prvesntvu bez ikakve šanse da se nešto promeni. Prošlo kolo je Telstar igrao prelaz i 7+, dok je Achilles igrao 7+ i pobedio… Ozbiljno pikupljanje para!!!

Osim ako Telstar danas ne namesti i ovaj meč, što bi im bio treći meč u nizu koji namešta onda je pobeda domaćina sa više golova razlike više nego očigledan izbor.

A hrabriji mogu da probaju i 1&GG@2,90 ali uz mali oprez, pošto Achilles nije postigao gol na poslednjih 5 gostovanja