Olympiakos – Osmanlispor FK

Ovo je možda i utakmica za izbegavanje, zašto? Pa situacija u obe ekipe nije ništa posebno, gosti su pali sa formom pa tako i u turskom prvenstvu beleže loše rezultate, dok sa druge strane Olimpijakos ima dosta igrača na koje neće moći da računa.

Olympiakos  neće moći da računa na 5 sveže povređenih igrača: B. Ideye (A 19/13 top scorer), De La Bella (D 13/0), S. Kapino (G 12/0), T. Elyounoussi (M 15/3), M. Marin (M 8/1) i stari izostanci: M. da Costa (D 10/0). u tim su se vratili: Diogo Figueiras (D 17/1), Andre Martins (M 15/1), G. Manthatis (M 7/1).

Osmanlispor neće moći da računa smao na A. Umar (A 16/2), koji nije igrao poslednji meč. U guprnoj fazi takmičenja Osmanlispor je igra dosta dobro.


Athletic Club Bilbao – APOEL Nicosia 1&2+@1,65 3:1 WIN

Bilbao uvek ovo takmičenje shvata dosta ozbiljno, a u većini slučajeva igra sa prvim timom. Kvalitet i klasa bilo koje ekipe iz prvih 10 u španskom prvesntvu sa bilo kojim timom iz kipranskog prvenstva nije upitna. Poznato je da APOEL igra dosta nezgodno na domaćem terenu i da ih je jako teško pobediti, tako da verujemo da će Bilbao dati sve od sebe da ovaj meč reši već na domaćem terenu.

Takođe za očekivati je da će Aduritz postići barem jedan gol, a naše mišljenje je da će Bilbao lako rešiti ovaj meč u svoju korist i da će postići najmanje dva gola.


Manchester United – St Etienne 1&2+@1,55 ili 1&GG@3,00 3:0 WIN Lose

Očekuje se da Murinjo izvede dosta jak sastav na ovoj utakmic, s obzirom da ih ne čekaju prvenestvene utakmice za vikend. Pored toga mislimo da će Murinjo ozbiljno shvatati ovo prvenstvo sve dok ne obezbedi mesto u ligi koje ga vodi u Ligu Šampiona.

Francuski timovi vrlo loše prolaze na ostvru, pa tako Mančester nije izgubio meč od francuskog predstavnika na poslednjih 12 utakmica na domaćem terenu.

Naravno St Etienne ima šanse da postigne gol na ovommeču, pošto su u dosta dobroj golgeterskoj formi u poslednje vreme. Nama deluje da će ovo Mančester pobediti uz minimum dva data gola.


Hapoel Beer Sheva – Besiktas JK Winner2@2,05 ili GG@1,93 1:3 WIN WIN

Po nama jako čudna utakmica gde pada kvota na domaćina, što je vrlo iznenađujuće. Bešiktaš nije ekipa koju treba potcenjivati, istina i jedni i drugi imaju povređenih i suspendovanih igrača, ali teško je za očekivati da Bešiktaš ovaj meč može da izgubi.

Bez neke preterane anlize mislimo da Bešiktaš neće ovaj meč izgubiti i da je ovde dobra opcija igra Winner2 ili GG