Najbolji tipovi su definitivno na pametnom kladjenju!

Pingvini su se noćas ipak zaledili u oluji golova praćenoj Munjama, a pre toga nije bilo ništa manje dobro ni na mečevima Bari – Crotone gde su gosti ispunili kvotu 3, zatim Bohum – Frajburg, Finski Kup gde Kups nije poveo svoje igrače. Ni Banfild sinoć nije izneverio, kao ni Everton pre toga, dok su Finci donosili profit cele nedelje, a počelo je Hakenom u prijateljskom meču protiv GAISA. Čak je i Lion zabeležio pobedu, kao i Nica, tako da su i “francuzi odradili svoj posao”. Napoli nije propustio priliku za šišanje Lacija, a vama savetujemo da ne propuštate prilike da saznate kritične informacije vezane za mečeve, koje ustvari i donose sav ovaj profit i pogodke, a odnose se na povrede i suspenzije. Svakog dana ubacujemo nove lige, a to ćete videti već ovog vikenda. Za sada je tu bila samo Francuska 2 i Premijer Liga, kao i pregršt pojedinačnih mečeva.

najbolji tipovi

Danas takođe postavljamo i novu, savršenu (srpsko/englesku) aplikaciju koja će imati notifikacije i tako nećete moći da propustite kritične informacije.

Najbolji tipovi su besplatni

Obzirom na to, eto, ponavljamo opet, da sve ovo košta, informacije, server, kao i naše vreme, pomozite nam da održimo sajt besplatnim. Vas ne košta ništa, a nama mnogo znači. Da budemo iskreni, počelo je u poslednja 2 dana da bude malo bolje, ali i dalje nije to baš senzacionalno kada se uzme u obzir da poseta bude 30k ljudi, a ukupno bude samo 300 puta. Aplikacija će takođe biti FREE, tako da vas molimo da se potrudite da tako i ostane.

najbolji tipovi

 

Korisnici koji imaju aplikaciju našu aplikaciju za Android – The Punter su već dobili ove informacije vezane za povrede i suspenzije, ne čekajte i preuzmite je odmah, besplatna je! Preuzmite je sa Google Play OVDE.

Takođe, ne zaboravite da pratite našu Facebook stranu za sveže informacije i komentare.