PametnoKladjenje
Flash vesti
Najbolji tipovi, samo na PK!

Još jedna subota je prošla i još jedno subotnje rešetanje kladionica!

Najbolji tipovi su definitivno na PK, kakav kraj nedelje, još jedna odlična nedelja krunisana je savršenom subotom. Pre nedelju dana imali smo već jednu subotu od koje smo mislili da neće moći bolje, a pre dve nedelje opet subotu kada nije bilo nijednog promašaja!

Dan je juče počeo prilično mekano, opet utakmicom iz Turske, prethodnog dana je uvećen Kajzeri X PP, UG 0-2 i X-1 prelaz na, pa smo pomislili da će i Mersin ispoštovati tradiciju za kvotu 2,95. Nažalost nije ispoštovao, možda i bi, bio je dosta bolji u prvom poluvremenu, ali jedan igrač im je isključen već u 20-om minutu. Dva korisnika su čak i banovana zbog pokazanog bezobrazluka i nezahvalnosti, koja nas ponekad stvarno iznenadi. Na primer, šta si sve dobio dan pre toga, koje su to kvote bile iz te iste Turske, šta si dobio juče, a ti troluješ zato što ti nije prošao jedan par i to na kvotu 2,95. To je znači INSTANT BAN. Bez rasprave, bez ičega. Prosto, tolika i takva nezahvalnost nam ne treba na portalu koji funkcioniše baš kako smo i zamislili. Zato on nije mogao da vidi sledeće…a usledila je prava poezija.

Korisnici su juče bili od velike pomoći, fantastične informacije su došle, a ticale su se SFRJ liga. Možemo reći da je prvi krug bio fantastičan, gde je pogođeno sve. Odlična kvota na Radnik iz Surdulice, kao i na Prelaz Viteza. Nadamo se takođe da smo sprečili i klađenje na pobedu Novog Pazara gde je opasno padala kvota. Borac nije pobedio, ali Winer, tj. Draw No Bet za odličnu kvotu 3,95 na Borac je vratio uloženi novac. Drugi deo SFRJ predloga nije prošao, mada je Gorica stvarno delovala kao kec za kvotu 2,10.

A onda, ono najbolje, još jedna subota i još jednom naši, slobodno možemo reći – FANTASTIČNI predlozi gde su sve utakmice prošle, a svi timovi pobedili. Slali ste nam tikete sa odličnim kvotama, možete ih svi videti na našoj fejsbuk stranici, a kako i nebi, kada nijedna kvota bez vinera nije bila ispod 1,85. A bilo ih je par i preko 2. U svakom slučaju, prošao je ceo tiket kao i svi predlozi posebno, što je prosto betoniralo profit za juče.

Juče nije bilo predloga softvera jer Mare i Zoća rade na skriptama za članarinu, ima dosta posla i previše vas se prijavilo. Oni su zamolili svakog ko želi da se prijavi najkasnije do večeras, eventualno sutra, jer oni koji se budu prijavljivali posle toga sigurno će imati kašnjenje od dan-dva ili tri i neće moći da vide predloge, analize i slično. I ocenjujte ANDROID APLIKACIJU!!! Razlog je prost, jer oni od sutra moraju da dodeljuju jedinstvene brojeve ručno, a ima vas mnogo. Prijava za članarinu je registracija na ovom sajtu pametnokladjenje.com klikom na Moj Profil / Uloguj se. Pošto sve kreće od 01.03.2016., tj prvog Marta. Kao što je već rečeno, mesečna članarina je 300 dinara. Za onog ko još uvek nije pročitao, detaljne informacije su ovde. Ti korisnici će normalno uvek biti povlašćeni jer su deo kluba i svako ko se registruje posle prvog Marta mora da očekuje blago kašnjenje dok se sve ne ispegla jer ćemo naravno voditi računa o onima koji su već članovi. I nama je sve ovo novo, pa neke stvari rešavamo u letu. Možda bude uvedena i dnevna tarifa za one koji nisu članovi, da bi bilo brže, videćemo. U svakom slučaju, registrovani članovi će u svakom trenutku imati pristup svim informacijama, a za one koji su zakasnili ćemo rešavati u trenutku ili naći neki način tipa dnevne pretplate SMS-om, koja će na kraju biti mnogo skuplja i slično, zato vas savetujemo da se registrujete što pre da ne bi posle bilo “ne mogu da vidim tipove i sl jer Mare nema vremena da ubaci nove članove”. Biće sve to ok, kako vreme odmiče, ali olakšajte malo i nama, ima mnogo posla, a cilj nam je da uvek bude sve ok za registrovane članove i oni su prioritet.

NAPLATA JOŠ UVEK NIJE POČELA I BIĆETE OBAVEŠTENI O DETALJIMA ZA NAPLATU ZA KOJI DAN, BIĆE SLIKA UPLATNICE, SMS BROJ I SKRILL NALOG.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE POGLEDAJTE NAŠU FEJSBUK STRANICU, PRVI ČLANAK NA WALL-u

Za danas, stiže nam predlog par korisnika iz Makedonije, navodimo jednu poruku:

Eve dve utakmici od makedonija prva liga . Carev dvor -sileks ,1 duri 4,2 dva losi tima ,megjtoaa vo zimskiot preoden rok carev dvor mnogu pojacan ,moze da pomine bez golem problem . Vtorata Metalurg -Rabotnicki ,2 okolu 1.55, metalurg e vo totalen kolaps ,suspendirani 7 prvotimci bidejki baraa plata ,nema finansi I klubot e pred gasnenje ,deneska istrcuvaat na teren so mladinci ,Rabotnicki u momentov za niv e barselona

Svi korisnici iz Makedonije se slažu oko jednog, Rabotnički je dvojka! Danas naši prognozeri opet imaju mali odmor, nedelja je, rade cele nedelje na 101% kao što i sami znate, a biće verovatno predloga softvera i još nešto.

 

 

 

Tag

Related Posts