Najbolji tipovi analize nisu nešto što je lako odredivo!

Mnogo vas traži koji su to najbolji tipovi analize. Da li su to velike kvote? Da li su to male kvote? Da li je to sigurnija utakmica?

Do sada ste ovde imali prilike da vidite toliko toga. Definitivno najbolji tipovi analize ne zavise od kvota. Nekada je odlično odigrati na prelaz ili na generalno male kvote, kao na primer u ženskom fudbalu. To je definitivno odlična opklada, kolika god da je kvota. Uzmimo na primer par prošlih:

Ženke u napadu na titulu! Kvota 1,70!

Opet Žene! Kvota 1,60!

Pošto je u poslednjih mesec dana samo jedna utakmica u ženskom fudbalu izneverila, možemo slobodno reći da spada u najbolje tipove. Takođe, najbolje analize mogu da imaju i veliku kvotu, kao na primer Palermo ovog vikenda kada smo igrali na kvotu 4,20. To je pravi primer Value Bet. Value Bet znači da je postoji rizik, ali da je on prilično srazmeran i ne odgovara kvoti. Kvota za takav događaj bi morala da bude dosta manja, ali su ga bukmejkeri ipak potcenili.

najbolji tipovi analize

Najbolji tipovi analize na PK

Pored standardnih tipstera, moramo da primetimo da je sajt počeo opet da funkcioniše dosta bolje i dosta sigurnije od kada se Mare vratio u postavu. Nije izgubljen ni jedan jedini dinar od subote i svakog dana je konstantan plus, a čini se da će tako biti i danas jer opet ženski fudbal lagano prolazi i čeka se samo Draw No Bet na Liverpul.

Definitivno je ženski fudbal, kao i dobre analize najbolja stvar na PK, a trudimo se da imamo sve više novog sadržaja.

Pred sam kraj prvenstva smo ubacili povrede i suspenzije, a sada ćemo imati i statističke predloge na dnevnom nivou. Na primer, danas možete pogledati povrede i suspenzije za celu Švedsku ligu.

Najbolji tipovi i analize moraju biti zasnovani da dobrom istraživanju, nekada nećete imati sreće, tu nema šta, a vremenom samo je to pravi put da uvek budete u plusu na kraju meseca.