Najbolje Analize su sigurno jedan od krivaca! Juče je svakako bio jedan od dana koji će zapamtiti svi, kao i celu ovu nedelju. Kladionice su primorane na isplatu i nemaju izbora već nekoliko dana. Podsetimo se, a pitanje je možete li i vi dozvoliti sebi da ne pratite naš sajt, našu stranicu, kao i naše korisnike?

Posle dosta vremena, naš portal najzad postaje odlična zajednica koja je trenutno najveća i definitivno najjača na Balkanu. Pregršt dobrih predloga, odličan izbor i odlični komentari ove nedelje su definitivno opustošili kladionice.

Pored našeg jučerašnjeg predloga, najbolje analize za Savršeni H2H koji je opet prošao:

http://www.pametnokladjenje.com/savrsen-h2h-1010/

Na stranici smo predložili i da se odigra Novi Pazar – Rad, i to TAČAN REZULTAT 1-0!!! Naravno, pored očiglednog predloga na pobedu Novog Pazara, prošle su odlične kvote.

Da stvar bude gora po kladionice, jedan od korisnika, koga moramo pohvaliti ovim putem za jučerašnje zalaganje, pitao je imamo li informacije za meč Sport Recifea u Brazilskom kupu i to je bila inicijalna kapisla za sve vas. On je rekao da ima informaciju da će Recife u taj meč sa drugim timom, mi proverili, potvrdili i dalje je bila čista poezija ojaditi kladionice za kvotu 5.40. Mi smo nekada, sećate se, objavljivali te informacije, naročito za Brazilski kup, kada treneri odmaraju igrače, ali dve utakmice nisu prošle pa ste malo negodovali, ali sada ćemo vratiti te informacije.

Prekjuče, u sredu, isto je bilo dobro, jedan post, najbolje analize i jedan pogodak:

http://www.pametnokladjenje.com/savseni-h2h-1111-kvota-170/

U utorak, nije bilo ništa lošije, odlična prognoza i analiza Realove utakmice u LŠ, a ono najslađe je bilo malo ranije – Fantastična informacija, kao i fantastična kvota:

http://www.pametnokladjenje.com/domacin-bez-motiva-i-igraca/

Ponedeljak je takođe bio odličan. Oproban recept, malo utakmica, jedan post, jedan pogodak – siguran profit! U ponedeljak je meč došao iz Švedske, Ergrite nije izneverio:

http://www.pametnokladjenje.com/predlog-mini-nova/

A Nedelja? Nedelja je svakako bio dan koji je započeo ovu fantastičnu seriju. U nedelju je bilo dva predloga, sa prosto savršenim kvotama! Prvo su ranim jutrom japanci odigrali bolje nego ikad:

http://www.pametnokladjenje.com/skoro-pa-savrsen-h2h-japanska-liga/

A onda je Mare sa Oktopodom zakucao odličnu kvotu i sebi i svojoj statistici obezbedio siguran profit!

http://www.pametnokladjenje.com/premium-analiza/

Kompletnu Maretovu statistiku možete pogledati ovde. To je statistika za Maretingale, dok je Oktopod zbog Maretovih obaveza ove dve nedelje bio malo “lenj”, tako da je prognozirao samo Maretingale, ali to će se ubrzo promeniti jer se i Mare vraća u punoj snazi. Statistiku Oktopoda, Maretovog softvera za predviđanje, možete pogledati ovde.

Jedva velika novina na PK je akumulator vesti iz sveta sporta, ali vesti koje se odnose na povrede i suspenzije u svim ligama. Apdejtuju se svakog minuta, a možete ih pratiti na ovoj stranici:

http://www.pametnokladjenje.com/injuries-and-suspensions-football/

Za sada postoje samo na Engleskom jeziku, ali uskoro ćemo se potruditi da budu i na našem, tj. vašem.

Da ne bude da postujemo bez veze i da se samo hvalimo, a može nam se jer smo promašili samo jedan maleni dabl za nedelju dana (kada je Vimbldon izgubio 0-1 u utorak), a pogodili sav sadržaj za članove, evo još jednog savršenog međusobnog skora za danas. Kvota je malena, ali se može probati sa hendikepom jer skoro redovno prolazi.

najbolje analize

Bilo je tu rezultata 7+ vrlo često, pa se može probati i na neku veliku kvotu za dosta golova.

Šta više da vam kažemo, sem – BUDITE UZ NAS, PRATITE NAS, UKLJUČITE SE U KONVERZACIJU NA PEJDŽU, ovo nije bez razloga najbolji i najposećeniji portal na Balkanu!

Najbolje analize, najbolji tipovi i što je najbitnije – najbolja zajednica i najbolji ljudi – samo na PK!