PametnoKladjenje
Analize
I Murinjo gužva tikete – Maretova deanaliza [VIDEO]

Jučerašnji dan će se pamtiti…Pogođeno je skoro sve, pa čak i iznenađenja. Odlični tipovi, da ne kažem – fantastični. Naravno, jedan tim i jedan čovek su kompletno pretvorili fantastičan dan u ruinu. Barem meni. Naravno, pričam o gospodinu “Specijalnom”, koji…

Jučerašnji dan će se pamtiti…Pogođeno je skoro sve, pa čak i iznenađenja. Odlični tipovi, da ne kažem – fantastični. Naravno, jedan tim i jedan čovek su kompletno pretvorili fantastičan dan u ruinu. Barem meni. Naravno, pričam o gospodinu “Specijalnom”, koji je opet izveo sastav dostojan sredine lige u Premijeru. Opet. Od juče, osuta je paljba po Murinju, sa dobrim razlogom. Sva pitanja su manje-više ista…zašto, zašto, zašto? Zašto Lingard? Zašto Rašford? Zašto Mata? Zašto Miktarijan? Zašto Runi? Zašto Kerik? Optužuju ga da se igra milionima, Rašford je perspektivan klinac, nema šta, ali bi trebalo biti realan. Još je dete, neka ulazi sa klupe, neka počinje u kupu, za titulu je trebalo da se boriš čoveče! Sada gledam, na Tviteru je napisao da nema dovoljno pobednika u sastavu Junajteda! Eeeeej, pa u tom tvom sastavu naravno da nema!!! Sastavi pobednike!

Posle pobeda Liverpula i Sitija, titula je opet sve dalja od crvenog dela Mančestera. Da stvar bude gora, Murinjo je dobio i crveni karton, što još više doprinosi utisku neozbiljnosti.

Što bi Geri Lineker rekao, nije Murinjo juče bio jedini sa uništenim tiketima.

 

Meni lično, Mančester je juče baš pokvario dan, najviše zato jer sam mogao da pogodim najveći tiket ikada. “Prošlo” mi je sve od juče, ja obično igram singlove i dablove, tu je naravno sve bilo odlično, ali sam imao i tiket života…Igrao sam Lester X, Lion 2, Siti 2&3+, Ronaldo daje dva gola, Arsenal, Liverpul 2&3+ i Mančester sa hendikepom…Ne igram tikete, samo iz zabave, ulog je bio malen, čisto radi reda uvek odigram…ali sada je mogao da protrese…šta ćeš…

Danas imamo manje utakmica, juče su bile mnogo bolje, barem meni. Juče je bio odličan dan, pa danas neću siliti previše. Prosto, nema ni utakmica koje onako “osećam”, kao juče Lester i Lion…

Moram da probam sa malim rizikom na Fredrikstad. Kvota mi uopšte nije jasna. Ni najmanje, zašto je tu 5,40, kao da je neka greška.

Bryne FK – Fredrikstad FK 2 @ 5,40 u Mocartu

Do sada ih je Fredrikstad dobio poslednjih 6 utakmica, plus su bolji na tabeli.

Dalja iznenađenja ću ostaviti Optimusu i njegovom timu, pošto im baš dobro ide, a ja ću odigrati, tj. morao bih malo da “zagolicam” i Vest Hem, ne deluje mi Everton baš kao toliki favorit.

Za dupliranje, mislim da je dabl Milan i Nica vrlo izgledan. Nica doživljava renesansu, dosta dobar sastav predvođen Balotelijem rešeta sve redom. Imaju odličnu igru, odličnu atmosferu, predivne golove i nadam se njihovoj pobedi. Milan bi morao da kapitališe pobedu nad Juventusom i najzad počne da igra neku ozbiljnu ulogu u Seriji A. Još uvek neću uložiti ništa značajnije, čak ni na ovaj dabl. Ne verujem italijanima previše, ali ću napisati kasnije na Facebook strani ako odigram još nešto.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *