PametnoKladjenje
Prognoze
Murinjo čuva svoje mesto u Čelziju?

Da li je u pitanju taktika koju Murinjo postavlja ili bojkot igrača "posebnog" saznaćemo u naredne dve utakmice.

Nakon niza loših rezultata Roman Abramovič je počeo polako da gubi strpljenje za izuzetno loše igre Čelzija pod palicom Murinja i nagovestio je da bi Murinjo mogao da napusti klub ukoliko izgubi meč koji sledi nakon ove utakmice. Jasno je da Čelzi neće lako proći u sledećem meču, pošto igraju protiv Liverpula. 

Nikome nije jasno šta se dešava u Čelziju, nakon 10 odigranih mečeva Čelzi se nalazi na poražavajućem 15 mestu na tabeli. Svi se pitaju da li će Čelzi upseti da preživi narednu utakmicu protiv Stouka, koji je svoj pobedonosni niz prekinuo prošlo kola protiv Votforda. Sad imaju još teži meč protiv ranjenog Čelzija.

Navijači Stouka se nadaju da Stouk neće imati velikih problema protiv Čelzija pošto Čelzi ne može da se pohvali dobrom formom. Međutim treba napomenuti da su od prethodna 4 susreta kad su ugostili Čelzi, čak tri izgubili, a da pri tome nisu uspeli ni gol da postignu. 

Stouk ne može da se pohvali napadačkim sposobnostima pošto su postigli samo 9 golova do sada. 

Na poslednjih 9 međusobnih susreta samo su dva završena tako što su obe ekipe postigle gol. Tako da treba biti oprezan sa ovom igrom.

Sa druge strane Čelzi je prošli vikend izgubio od Vest Hema, a sledeći vikend igra protiv Liverpula. Tako da je na Murinju teška odluka, da li da i za jedan i drugi meč izvede najači sastav ili da čuva prvu postavu za derbi, koji može biti i presudan za njegov ostanak na klupi. Takođe, mi mislimo da je Murinjo ispucao sav kredit i da ne bi smeo sebi da dozvoli još jednu blamažu. 

Treba razmisliti da li je ovde najveći problem taktika koju postavlja Murinjo ili su igrači Čelzija rešili da “posebnog” pošalju van kluba pa ga bojkotuju lošim partijama?

Mi ćemo igrati na Čelzi na ovoj utakmici, što zbog statistike, što zbog odlične kvote ali i zato što prosto Čelzi mora da pobedi. Naravno ovde je moguće i da Čelzi podbaci ukoliko su igrači rešili da bojkotuju Murinja i pošalju ga van kluba.

Šta god da je u pitanju mi ćemo još jednu šansu dati Čelziju i nadati se njihovoj pobedi.

Related Posts