PametnoKladjenje
Prognoze
Minhen 1860 vs Duizburg

Udario krš na krša! Minhen 1860 juri prvu pobedu u ligi.

Minhen 1860 vs Duizburg
 • Minhen 1860 još uvek nema pobedu u drugoj ligi, sa skorom od 6 nerešenih i 6 poraza. Međutim pokazali su karakter protiv Majnca u DFB kupu pobedivši ih sa 1:2 u gostima. Jedini su u drugoj ligi koji su još uvek bez pobede. Poslednja dva meča u ligi su poraženi od Karlsruea i Grojter Firta i to bez da su postigli gol.

  Tako da je ovaj meč za Minhen 1860 jedan od onih koje morate da pobedite, na njihovu sreću dočekuju najgoru ekipu u Bundes ligi 2 Duizburg.

  Minhen 1860 kod kuće je na pet utakmica zabeležio 3 nerešene i 2 poraza sa samo 3 postignuta gola, što pokazuje da im je napad dosta loš. Pet od šest utakmica Minhen 1860 je bilo manje od 3 gola.

   

  Duizburg sa druge strane najverovatnije neće preživeti u drugoj ligi, od 12 utakmica izgubili su čak osam, a i primili su velikih 24 gola.

  Slična situacija kao i sa Minhenom 1860, Duizburg ima jako loš napad, što govori i činjenica da na poslednjih 5 od 7 utakmica nisu postigli ni gol.

  Duziburg je najlošija ekipa u gostima do sad. Izgubili su sve utakmice u gostima od početka sezone. 

  U gostima igraju izuzetno defanzivno i na samo dve utakmice su uspeli da postignu po jedan gol.

PK PROGNOZA
 • S obzirom da se sastaju dve ekipe koje se muče sa postizanjem golova, izvesno je da će ova utakmica biti sa jako malo golova. Minhen 1860 će verovatno dati sve od sebe da pobedi na ovom meču i konačno ostvari prvu pobedu u ligi. Sa druge strane Duizburg će igrati defanzivno na ovom meču i tražiti šansu iz kontri.

  Minhen 1860 vs Duizburg – manje od 3 gola

  Minhen 1860 vs Duizburg – pobeda domaćina

  I kombinacija ova dva predloga – 1&0-2

Tag

Related Posts