PametnoKladjenje
Analize
Milton isprobava podmladak u kup meču!

Milton isprobava podmladak u kup meču!

Reading – Milton Keynes Dons

Eng. League Cup / 23 Aug 2016, 21:00

Reding ne može da se pohvali trenutnom formom u prvenstvu, na 4 odigrana meča su zabeležili samo 4 boda. Sve bodove u prvenstvu su uzeli kod koće i trenutno se nalaze u donjem delu tabele. U gostima su bili katastrofalni, postigli su samo jedan gol, a primili 6. Trener Jap Stam definitivno nije zadovoljan trenutnom formom i na sve načine pokušava da podigne ekipu.

Izgleda da je jedan od načina da Jap Stam podigne moral ekipi upravo preko Liga Kupa. Prvo kolo igrači Redinga su rešili u svoju korist protiv Plimuta sa 2:0. Ideja trenera Jap Stama je da njegova ekipa ode što je dalje moguće, pa će i ovaj meč shvatiti dosta ozbiljno.

Sa druge strane, trener Miltona, Robinson je rešio da i na ovom meču, kao i na prošlom, izvede na teren podmladjenu ekipu. Kako i sam trener Robinson kaže, svestan je da njegova ekipa ne može da ode daleko, a kamoli da osvoji ovaj kup. Trener Robinson je zato rešio da proveri igrače iz podmlatka, kako bi video da li ima igrača na koje bi mogao da računa za prvu postavu.

Prošlu utakmicu je Milton iznenadio sve, gubio je 2:0 protiv Njuporta sve do 63 minuta, da bi na opšte iznenadjenje svih, igrači podmlatka zaigrali dosta ofanzivnije i hrabrije i na kraju se ta ofanziva i isplatila, tako da je na kraju Milton slavio sa 2:3 pogodtkom u 90 minutu.

Robinson i večeras planira da na teren izvede sledeće igrače:

Oran Jackson, George B Williams, Ben Tilney, Giorgio Rasulo, Kabonga Tshimanga, Brandon Thomas-Asante

Definitivno veliki favorit na ovom meču je Reding! Jedini problem Redinga večeras može da bude, da igrači ne shvate ozbiljno podmladak ekipe Miltona, koji će svakako imati veliku motivaciju da se dokažu treneru, a svi smo svedoci da itekako znaju da postignu gol.

izvor: Oficijalni sajt Miltona

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *