PametnoKladjenje
Prognoze
Midtjylland vs Southampton

Kretanje utakmice će odlučiti, ukoliko padne brzi gol bilo koje ekipe od ove dve ekipe, otvoriće meč, što bi dovelo do barem 3 gola na ovoj utakmici, ili će i ovaj meč biti tvrd kao i njihov prvi. Ostaje da…

Midtjylland
 • Dobre igre u gostima nisu osigurale Midtjylland-u prolaz u poslednje kolo kvalifikacija za LIgu šampiona, tako da verujemo da niko iz Midtjylland-a dobar rezultat od 1:1 u gostima protiv Southampton-a ne obećava da su favoriti za prolaz dalje u grupnu fazu Lige evrope. U Ligi šampiona Midtjylland je ispao od APOEL-a na gol u gostima nakon što je kod kuće izgubio 1:2, posle pobede u gostima od 0:1.

  Veliko pitanje za Midtjylland je da li da čuvaju gol u gostima protiv Southampton-a, ili da pokušaju da se nadigravaju sa njima. Sve u svemu Midtjylland ima velikih problema u revanš utakmica, tako da će ovo biti veliki izazov za njih. Midtjylland je izgubio 3 od poslednje 4 utakmice kod kuće u Evropskim takmičenjima.

  Do poraza od APOEL-a kod kuće Midtjylland nije izgubio na prethodnih 6 utakmica u svim takmičenjima, a od tih 6 poslednje tri utakmice je igrao nerešeno. Midtjylland je izgibio samo jednu utakmicu kod kuće na poslednjih 7 mečeva kod kuće, a od tih 7 jednu je izgubio, jednu igrao nerešeno dok je ostale utakmice pobedio.

 

Southampton
 • Kada je Southampton prošlog leta proda nekoliko ključnih igrača, niko nije očekiva da Ronald Koeman može da dovede Southampton među prvih sedam, međutim nakon prodaje još nekoliko ključnih igrača ovog leta izgleda da će se brige iz prošle sezone opravdano prebaciti na novu.

  Nakon nekoliko loših igara ove sezone, Southampton pokušava da se vrati na pravi kolosek i pokuša da pronađe formu. Rezultat od 1:1 kod kuće im nikako ne ide u prilog, pa ćemo videti kako će se postaviti na ovom meču. Southampton je pobedio Vitesse sa 3:0 i  2:0, ali Danski šampion je mnogo veće samopouzdanje nakon 1:1 iz prvog meča.

  Southampton nije uspeo da pobedi na poslednje tri utakmice u svim takmičenjima od pobede nad Vitesse-om, i sve tri su završene nerešeno. Takođe Southampton nije poražen an poslednje 3 utakmice u svim takmičenjima, ali isto tako ne može ni da se pohvali golgeterskim sposobnostima pošto je postigao samo 1 gol i to protiv današnjeg protivnika.

Međusobni susreti
 • Midtjylland i Southampton su se po prvi put sastali prošle nedelje.

Mišljenje PK
 • Prva utakmica je bila čvrsta i izuzetno napeta zbog nedostatka poverenja koje Southampton ima, dok je Midtjylland došao samo sa jednim ciljem, da iz te utakmice izađe ne poražen. Svi očekuju da će i ova utakmica biti čvrsta kao i prvi njihov susret, međutim vrlo lako se može dogoditi da se ova utakmica pretvori u otvoren meč, ukoliko jedan od ove dve ekipe krene da juri rezultat, što će drugoj ekipi ostaviti više prostora za brzu igru.

  Treba napomenuti da Midtjylland ima velikih problema kod kuće u evropskim utakmicama, ako uzmemo u obzir da je kod kuće izgubio od APOEL-a nakon pobede u gostima, kao i prošle sezone gde je takođe kod kuće poražen od Panathinaikos-a, jasno je da Midtjylland kod kuće igra pod velikim pritiskom.

  Ono što zabrinjava jeste da Southampton nikako ne pronalazi igru na protivničkom delu terena, što pokazuju i poslednje tri utakmice u svim takmičenjima, tako da će morati bolje da se organizuju u napadu kako bi probili dobro organizovanu odbranu Midtjylland-a.

  Svejedno, Southampton je u drugom poluvremenu prve utakmice pokazao da može i ume, ne dozvolivši protivniku ni da šutne na njihov gol, dok Midtjylland ima pritisak domaćeg terena i navijača koji očekuju da njihov tim napadne.  Midtjylland ima očiglednih problema kod kuće kad igra sa malo boljim protivnicima u evropskim takmičenjima, za razliku od domaćeg prvenstva. Videćemo da li će pritisak domaćeg terena, publike i dorbog rezultata uticati na igru Midtjylland-a.

  Kretanje utakmice će odlučiti, ukoliko padne brzi gol bilo koje ekipe od ove dve ekipe, otvoriće meč, što bi dovelo do barem 3 gola na ovoj utakmici, ili će i ovaj meč biti tvrd kao i njihov prvi. Ostaje da vidimo…

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *