PametnoKladjenje
Flash vesti
I mi imamo pojačanja, Oktopod čeka Grass i dalje

Oktopod i dalje čeka

Odmah da napomenemo, odložena utakmica Grasshopersa od subote se igra danas, tako da ako su nekome tiketi i dalje aktivni, to je zbog toga. Oktopod je za sada i dalje odličan, od 35 utakmica koje su se odigrale do sada, poslednje dve u subotu:

oktopod

Za sada je odigrano 35 utakmica od kojih je Oktopod promašio 8 što je stvarno fantastičan skor. Danas se igra 36-ta, pa ćemo videti da li će taj skor biti još bolji.

Prošla nedelja nama nije bila sjajna, juče je nedelja izvadila stvari gde je pre svega Konja, koja je bila tip još od petka prošla lagano. Videli smo na fejsbuku da je naš pregled MLS lige pomogao nekima od vas koji su ugrabili odličnu kvotu na NYC (4,00), a i da su neki imali dobitne tikete, tj. oni koji su ipak odigrali Rapid sa winerom. Od predloga juče, Pored Konje prošla je i Modena, kao i Liverpul, ali je Rapid odigrao mršavih 0-0.

I mi od danas imamo pojačanja, imamo dva nova tipstera, jedan će raditi online jer je naš državljanin iz Australije pa će nam dosta osvežiti ponudu iz Azije. Do sada nam je davao samo poneki Spec Info iz Singapura i slično, na primer Lionse, koji su svi prošli, kao i Melburn u subotu. Obzirom da je pomoć uvek dobrodošla i da je više nego proveren, kao i da hoće da volontira i pomogne da PK ostane najbolji na Balkanu, sa zadovoljstvom smo mu dali priliku.

Obzirom da SPEC INFO tipovi imaju prolaznost oko 95%, što i sami znate jer se ni mi ne sećamo kada neki nije prošao, kontaktirali smo i našeg drugog prijatelja koji nam je slao Spec info iz raznih nižih liga za neke timove koji nismo ni čuli, tipa Chrobry Glogow – Warta Pozan, da doprinese što je on sa oduševljenjem prihvatio.

Jedina mana SPEC Info tipova je ta šta nisu baš česti i nekada imamo samo jedan nedeljno. Dosta vas je pitalo gde su, ali nemamo ih ni mi svakog dana, tako da ćemo ih svakako vama preneti kao i do sada.

Pored naših tipova, oni će objavljivati svoje, ali ih ne očekujte svakog dana. Oktopod će naravno nastaviti da radi punom parom, primetili ste da nekada nema tipova softvera, a to nije zato jer nećemo da ih pišemo nego jednostavno nema utakmica koje prelaze sigurnost 75%.

Očekujemo i da se danas završi saga sa apdejtom aplikacije i notifikacija. Za one koje se razumeju, morali smo da pređemo na novi Google GCM 3 protokol, jer stari GCM 2 nije bio dobar, notifikacije nisu dobijali svi jer je imao ograničenje u broju klijenata. Novi GCM nema ograničenja, ali i dalje testiramo da li radi, pa ćemo okačiti novu verziju aplikacije čim bude gotovo.

Tag

Related Posts