PametnoKladjenje
Prognoze
Mehengladbah vs Šalke

Susret dve ekipe koje su u izuzetnoj formi bi morale da nam prirede još jedan nedeljni spektakl.

Mehengladbah vs Šalke
 • Borusia Mehengladbah je u fantastičnoj formi nakon lošeg starta ove sezone. Pobedili su na poslednja 4 meča u Bundesligi. Nakon što je novi trener preuzeo ekipu pre nekih mesec dana, Mehengladbah nije poražen. Čak su i poslednji meč u Ligi šapiona u gostima protiv Juventusa odigrali odlično. 

  Borusia je na poslednih 4 meča postizila barem 2 gola u Bundesligi! Takođe treba napomenutu da Borusia u ovaj meč ulazi sa najačim sastavom pošto nema povređenih a ni supendovanih igrača.

  Šalke je takođe u odličnoj formi pošto je pobedio na polsednjih 5 od 6 mečeva u Bundesligi. Prošlo kolo protiv Herte su imali i malo sreće pošto su postigli pogodak u poslednjim sekundama meča. Šalke je u gostima pobedio na 3 od 4 meča, jedini poraz je doživeo od Volfsburga koji je taj meč pobedio sa 3:0.

  Jan Huntelar nije igrao protiv Sparte u Ligi Evrope, ali se očekuje da na ovom meču startuje od prvog minuta.

[soccer-info id=’3′ type=’table’ /]

PK PROGNOZA
 • Borusia Mehengladbah je na poslednja 3 od 4 međusobna duela odnela sva tri boda. Poslednji duel je Borusia pobedila sa laganih 4:1.

  Obe ekipe su u odličnoj formi, tako da se može očekivati izuzetno zanimljiv meč i nadamo se efikasan. Interesantno je da će se ove dve ekipe sastati za nekoliko dana ponovo u DFB Kupu.

  Borusia je naposlednjih nekoliko mečeva bila izuzetno dominantna, tako da je naše mišljenje da su svakako bliži pobedi na ovom meču. Još ako pogledamo kvotu koja je dosta dobra, onda je logično da je naš prvi pik za ovaj meč pobeda domaćina.

  Pobeda domaćina na ovom meč je odličan izbor koji plaća odličnih 2,1

  S obzirom na formu i jednih i drugih gotovo je izvesno da će obe ekipe postići po gol gde je kvota  1,57

  Takođe i igra u kombinaciji GG&3+ bi vrlo lako mogla da se dogodi na ovom meču 1,9

 

 

Related Posts