PametnoKladjenje
Analize
Maretova Analiza LŠ – 2/11/2016

Uf, kakav dan, kakve kvote. Mnogo, stvarno mnogo primamljivih. Za početak, znate već koliko volim Lion, a kvota na Lion 12!!! Pa nisu amateri, istina, gostuju Juveu, ali opet…baš su ih potcenili. Daleko je to od sigurne utakmice za Juventus.…

Uf, kakav dan, kakve kvote. Mnogo, stvarno mnogo primamljivih.

Za početak, znate već koliko volim Lion, a kvota na Lion 12!!! Pa nisu amateri, istina, gostuju Juveu, ali opet…baš su ih potcenili. Daleko je to od sigurne utakmice za Juventus. Naročito ako se uzme u obzir činjenica da su već četiri puta za redom sa Lionom igrali X na poluvremenu i dobili na kraju. Kvota na Juve se nikako ne isplati, ali se po meni isplati sve ostalo, dupla šansa, hendikep +1 na Lion, i to azijski ko može.

Dalje, Lije, kvota 3.30??? Svašta…Draw no bet na Lester mi je sigurica dana pored dole navedenog dabla i plaća preko 2. Nema tu sad neke analize, FCC je pristojan klub, ali u Danskoj. Lester može da dobije bilo koga u Premijeru kada im je dan, pa što ne bi mogli i omaleni FCC, a kvota je prava poslastica.

Ako tražimo sigurice, to bi sigurno bio dabl čiste pobede Sevilje i Reala sa hendikepom. Ne znam kako to može da “omane”.

Mislim i da je Totenhem malo precenjen, nemaju baš neki skor, ali odbrana Leverkuzena baš ne uliva poverenje, za razliku od napada. Hteo sam prvo to da stavim kao moguće iznenađenje, ali kada čovek razmisli, možda su Aspirini malo potcenjeni, ali kvota je ipak realna.

Monako bez Mutinja, neću sigurno igrati za kvotu 1,60 koliko je pre početka, to se stvarno ne isplati. Kasnije, kada poraste i malo se pogleda utakmica, možda. A možda i neka dupla šansa na CSKA, kvota je ogromna. Nije Monako do sada bio preterano ubedljiv, pa valja videti kako će da istrče, gol sigurno neće pasti brzo.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *