PametnoKladjenje
Analize
Maretova analiza Lige Šampiona

Večeras se opet igraju utakmice revanša Lige Šampiona. Prošle nedelje odlično smo predvideli Monako, a šta nas čeka večeras?

Večeras se opet igraju utakmice revanša Lige Šampiona.

Prošle nedelje odlično smo predvideli Monako, a šta nas čeka večeras?

Što se utakmice Monaka i Viljareala tiče, moramo priznati da je Viljareal pokazao zube, Alešandre Pato je imao dosta šansi i on je jedini igrač koga bi se trebalo plašiti večeras. Monako nije pokazao previše sigurnosti u odbrani i deluje da će večeras biti golova na toj utakmici. Monako je i dalje bez Falkaa i Mendija koji je dobio crveni karton, dok je Viljareal i dalje u velikim problemima. Mnogo igrača fali, Bonera, Dos Santos, Čerišev, Bakambu (najbolji strelac), Soldado…kvota na Monako je odlična, ali bi se trebalo paziti ovog meča u konačnom ishodu.

Ono što je mnogo interesantnije, kako zbog kvote, tako i zbog same utakmice – je duel Viktorie i Ludogoreca.

Oba tima su kompletna, ali smo iz prve ruke videli da Ludogorec igra definitivno najbolji fudbal na Balkanu. Lično sam gledao utakmicu Zvezde na stadionu i moram da priznam da odavno nisam video nemoćnije izdanje Zvezde na svom terenu. Brazilci bugarskog tima su apsolutno suvereno držali sredinu, vezivali pasove, igrali duple pasove, sve ono što naša liga prosto – ne poznaje. Fudbal “na prvu loptu”, brza i precizna dodavanja, kao i brzina koja odlikuje Kafua, Marselinja i Vandersona su bili definitivno nerešiva enigma za odbranu Zvezde koja je u par navrata delovala krajnje amaterski. Dva puta su pali na solo prodore brzih brazilaca koji su nizali po 4-5 igrača i postizali golove.

Plzenj isto to zna, ali na njihovu nesreću ne moraju da čuvaju samo jednog, već barem trojicu takvih igrača. Takođe, videli smo da odbrana nije jača strana Ludogoreca. Golman je prilično loš, mada su prošlu utakmicu protiv Plzenja odgrali krajnje odgovorno. Iako deluje kao utakmica koja će doneti golove, a odbrane su sve ali ne granitne, nemoć napadača Plzenja plaši.

Šta je realno na ovoj utakmici? Realno je da će Ludogorec imati ogromnu prednost na sredini. Realno je i da će se braniti sa 7 igrača i brzo transformisati u kontru. Kontre odlično igraju, brzi pasovi, brzi igrači, prosto, teško im je uzeti loptu i igrati fudbal. Barem na ovom nivou, ne zanosimo se da su oni Barselona, ali realno gledano oni jesu daleko najbolja ekipa sa ovih prostora. I današnji protivnik definitivno nije Real Madrid već jalovi Plzenj.

Ogromna kvota na Ludogorec je pravi poklon (4.00), Ludogorec ima sve predispozicije da se kvalifikuje večeras, imaju prednost od dva gola, domaćina koji mora da se otvori i napada, opasno brza i spretna krila, kao i fantastičnu kontru.

Prava igra za ovu utakmicu bi morala da bude Hendikep +1 na Ludogorec koja plaća odlično, čak 1,85. Prosto, ne verujem da će Ludogorec ovo izgubiti, a imaju sve predispozicije da ostvare čak i pobedu ukoliko budu iskoristili kontre kojih će sigurno biti.

Related Posts

3 Comments

 1. javor5

  Uplatijo sam juče članarinu u pošti ali nije mi aktivirana pozdrav.

 2. javor5

  juče sam uplatijo u pošti Prodanović Goran samo službenik nije otkucao javor5 .Možete proveriti prodanović Goran.

  • javor5

   Prodanović Goran uplatijp sam uplatnicu jedino u pošti nisu iskucali ime koje koristim javor5.adresa 29Novembar 19 Glogonj proverite videćete uplatu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *