PametnoKladjenje
Analize
Maretova analiza Lige Šampiona 27/9

Teži mečevi za analizu nego u prethodnom kolu. Do sada sam prilično dobro predviđao ishode utakmica u LŠ, da vidimo hoće li tako biti i danas. Najsigurniji tip za danas je u predlogu Oktopoda i možete ga pogledati ovde. Pred…

Teži mečevi za analizu nego u prethodnom kolu. Do sada sam prilično dobro predviđao ishode utakmica u LŠ, da vidimo hoće li tako biti i danas.

Najsigurniji tip za danas je u predlogu Oktopoda i možete ga pogledati ovde.

Pred Lesterom težak meč. Ipak, mislim da kvota ne odražava pravu težinu ovog meča. Lester je u problemima, uništili su ih i Junajted i Čelzi i Liverpul sa po četiri gola u mreži. Prvu utakmicu su dobili, istina, ali protiv Briža koji nije dostojan protivnik. Porto slabiji nego prethodnih godina, ali ipak dosta iskusan u ovom takmičenju i sigurno neće lako izgubiti ovu utakmicu. Lično bih pre igrao Draw No Bet na Porto nego “keca” na Lester.

Dortmund i Real, jako teška utakmica za prognozu konačnog ishoda. Naravno, Real uvek nekako bliži pobedi ali se ne bih usudio da tipujem tako nešto na Vestfalenu. Sa druge strane, ako ovde ne bude golova, ne znam na kojoj utakmici bi trebalo da ih bude. Verovatno 3+.

Prejaka kvota na Lion prosto mami. Sevilja teško da je užasno jak tim i veliki favorit. Nažalost, iako se Fakir vratio u sastav Liona, Lakazet još uvek nije i to je najveći hendikep za francuze. Draw no Bet na Lion za fenomenalnu kvotu od 3.80. Ako večeras bude iznenađenja, vrlo je verovatno da se to desi na ovom meču.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *