PametnoKladjenje
Analize
Maretova analiza Lige Šampiona

Večeras, dabl koji bi morao da prođe i odlično plaća!

Danas lakše kolo LŠ, barem naizgled. Ono što bih svakako igrao kao dabl bez nekog velikog rizika je:

Dinamo Zagreb v Lion – 2 @ 1,50

Lester v Briž -1 @ 1,67

Ukupna kvota je čak 2,50. Lion je kompletan, tu su Lakaze i Fekir, tako da ovde ne bi trebalo da bude mnogo problema, verovatno i hendikep, koji odlično plaća i koji ću takođe igrati.

Lester, digli su ruke od PL, a danas mogu da cementiraju prolaz u LŠ. Sve sem dobrane pobede Lestera je iznenađenje. Imaju malih problema sa sastavom, na prvom mestu neće moći da igraju Šmajhel i Slimani, ali to ne bi trebalo da bude prevelika smetnja za pobedu.

Real gostuje Sportingu, a posle one blamaže sa Legijom stvarno ne znam šta da mislim. Prosto mi je neverovatno da uprskaju dva puta.

Ogromna kvota na Juve, sa dobrim razlogom. Neće igrati Iguain i Dibala, ali Mandžukić hoće. Ne bih rizikovao previše, ali Juve je Juve, a odbrana Juvea je odbrana Juvea. Draw no Bet 2 odlično plaća.

Za kraj, FCC dočekuje Porto i kvota na goste nije loša. Oko 2,30, što je vrlo korektno, mada je FCC pokazao prilično kvalitetnu igru do sada.

Da zaključim, dabl bi morao da prođe i odlično plaća. A probao bih i jedan tiket za manji ulog, Lion sa hendikepom, Lester sa hendikepom, Juve DNB2 i Porto gde je kvota barem oko 20. I za Lion i za Lester mogu singlovi sa konačnom pobedom i 2+.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *