PametnoKladjenje
Analize
Maretov tip dana

Poslednjih par dana prosto neće da “dođe” neka ozbiljna kvota za ozbiljan profit. Dablovi i triplovi prolaze i prolaze, mada je juče ipak samo povraćen novac uz minimalni profit jer su na čak dva od tri meča prošli vineri sa…

Poslednjih par dana prosto neće da “dođe” neka ozbiljna kvota za ozbiljan profit. Dablovi i triplovi prolaze i prolaze, mada je juče ipak samo povraćen novac uz minimalni profit jer su na čak dva od tri meča prošli vineri sa kvotom 1.00.

Što se Premijera tiče, danas je vrlo jasno, ako Arsenal i Junajted ne pobede, pola Evrope će “pasti”. Ne znam za koji od ova dva tima ste se vi odlučili, možda i za oba. Ne znam ko bi bio sigurniji ovde. Mada…imam neki osećaj da će Vilšir danas odigrati utakmicu života. Arsenal ga je pozajmio Bornmautu, bilo je tu svakakvih osećanja, verujem da će Vilšir dati sve od sebe da se nametne Vengeru, makar i dok je u drugom klubu. Takođe, ko ima lakšeg protivnika? Možda Vest Hem deluje teže na papiru, ali realno je njihova odbrana stvarno katastrofalna, dok Bornmautova nije i jedna je od najboljih u ligi. Zato, iako Arsenal malo bolje igra, prednost dajem Junajtedu, ako ništa, Murinjo je shvatio da mora da igra i Marsial, a Mikhtarijan je prosto pokidao u četvrtak protiv Fejnorda, očekujem da će igrati danas.

Što se Stouka tiče, znate da uvek verujem u njega, međutim, danas ne kao pre, ipak ne igra alfa i omega tima – Džo Alen. Suspendovan je, a mislim da Stouk prosto nema zamenu za njega i biće im jako teško da organizuju igru iz prethodnih utakmica. Mada, Šakiri, Arnautović, Krkić i Boni uvek mogu da postignu gol. Prošlog vikenda nisu imali sreće, Krkić je promašio penal u drugom poluvremenu, pa su zabeležili poraz od 0-1. Ono što sam siguran, to je da Stouk daje gol danas.

Sautempton je prilično oslabljen, neće biti Tadića, Fontea, Mekartija…

U Francuskoj, Nica je i dalje bez Maria Balotelija, ali Pli obavlja fantastičan posao i do sada je postigao gol više od Balotelija. Mali rizik je to što će ovo verovatno biti public bet.

U Španiji, verujem u pobedu Viljareala, dosta dobro igraju, prošlu utakmicu su izgubili, Sansone, Soriano, Bakambu i Bruno jure šestu pobedu kod kuće za redom, dok će Alaveš imati veliki problem u odbrani jer ne igra Aleksis. Lagardia bi trebalo da ga menja, ali je i on povređen, tako da će ga zameniti Vigaraj.

Dabl:

MAN.UTD. – WEST HAM Ned 27.11. 17:30 Man.Utd. će pobediti na meču
1,40
VILLAREAL – ALAVES Ned 27.11. 12:00 Villareal će pobediti na meču
1,50
Broj parova:2
Ukupna kvota: 2,10
Što se tiketa za neki veći novac tiče, igrao bih:
Viljareal 1&3+ @ 2,80
Junajted 1&2+ @ 1,65

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *