PametnoKladjenje
Analize
Maretov pregled Premijer Lige

Da li će Mare i danas nastaviti svoje odlične prognoze?

Najzad malo utakmica, ako nešto ne volim to su reprezentativne pauze. Sa druge strane, vikend pre pauze je doneo iznenađenje na skoro svakom meču, pa je realno da ovaj ne bude baš takav.

U Premijer Ligi, meč koji mi je najinteresantniji je Arsenal v Svonsi. Tu nema previše priče, Arsenal očigledan favorit, Žiru i dalje ne igra, ali će odbrana Svonsija imati pune ruke posla sa Ezilom, Sančezom, razigranim Volkotom i Kazorlom. Pored toga, Svonsi bez najboljih igrača, Ljorentea, Montera i Dajera. Ne vidim kako ovo može da se završi bilo kako sem pobedom Tobžija.

Lesterovo vreme romantike je otišlo zajedno sa njihovom sredinom. Odlaskom Kantea, povredom Drinkvotera i Mendija, izgubili su svu defanzivnu snagu na sredini. Čelzi će danas dominirati tokom celog meča i verovatno kapitalisati to golom ili dva razlike. Opet, Vardi, Marez i Slimani mogu da zadaju glavobolje, pa ne bih baš rizikovao za 1,60.

Još jedan meč gde favorit traži oporavak, Siti će verovatno imati De Brujnea na raspolaganju posle povrede, dok će se Everton grčevito braniti. Posle sezone “Mojesa”, Everton i dalje traži pravu igru već godinama, dok će Gvardiola probati da povrati bodove izgubljene posle Totenhema.

Bolnica u Sanderlendu, neće igrati Steven Pienaar (4/0 m), Lamine Kone (6/0 d), Jan Kirchhoff (4/0 d), Jason Denayer (3/0 d), Adnan Januzaj (6/0 m), Lee Cattermole (2/0 m), Fabio Borini (2/0 f), Vito Mannone (2/0 prvi golman), Sebastian Larsson (0/0 m), pa će Arnautović, Šakiri, Boni i Alen po svoj prilici izaći kao pobednici. Prošlo kolo su odoleli Junajtedu ali još uvek čekaju prvu pobedu. Po meni, to će se dogoditi danas. Samo jedan klub je gori od njih, takođe bez ijedne pobede – Sanderlend.

“Iznenađenje” bih tražio na meču Vest Hema. Ne cvetaju im ruže, ali Palas je danas bez Remija i Benetekea. Ako Bilić planira da povrati tim iz ponora, moraju da pokušaju danas protiv Palasa. Kvota je čak 3.75, vredna rizika, naročito ako znamo da Čekićari već dve sezone bolje igraju u gostima nego kod kuće.

Da zaključim, ono što bi danas moralo da “prođe” je dabl:

Arsenal v Svonsi 1

Njukastl v Brentford 1

Njukastl odlično stoji, a Mitrović bi morao da dokaže Benitezu da igra za repku nije bila slučajna. Protivnik im je svakako za respekt, ali ne preveliki.

Singlovi:

Stouk – Sanderlend 1

Arsenal Hendikep -1

a iznenađenje

Palas v Vest Hem 2

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *